I år handler alt om at pakke tøj og tilbehør i de flotteste kufferter til damer. Moderigtige damer har vinket farvel til den basale sorte kuffert, som er ”so last decade”. Når valget står mellem et hav af farver, forme, størrelser, mønstre og stof, så er rejsen allerede begyndt fra det øjeblik, du skal til at vælge din nye kuffert.

Store og små kufferter til damer

Det er en god ide at tænke over, hvilken rejsetype du er. Hvis du rejser ofte med fly, så kan det være, at du skal have fat i en kuffert med en hård overflade, som kan modstå at kufferten bliver kastet rundt med. Hvis du kører på de fleste eventyr, så skal du måske i stedet have fat i en chik weekendtaske, som kan skubbes bedre ind i hullerne i bilen. Eller måske er du til begge ting? Du kan finde store og små rejsetasker og kufferter til damer, og måske skal du have fat i flere, så du kan rejse afsted på både landevejene og i luften.

Sådan vælger du mellem en kuffert med to eller fire hjul

En kuffert med fire hjul kan især anbefales, hvis du skal håndtere mere end én kuffert, da de er lette at håndtere og kører som smurt igennem en lufthavn. Derudover kan du også nyde en bedre balance med fire hjul, da vægten bliver mere ligeligt fordelt. De firehjulede kufferter kan også skubbes foran dig, hvilket kan være en fordel, hvis det er en kuffert, som du skal have med op i et fly eller skubbe foran dig i et tog. Hvis du skal ud i hårdt terræn, så kan det være, at du skal have fat i en kuffert med to hjul i stedet for fire. Ikke nok med at de er mere robuste, hjulene er også mere holdbare, fordi de ikke stikker så langt ud under kufferten. De tohjulede kufferter er også mere behagelige at trække bag dig, når du skal ud af lufthavnen igen, da den netop er skabt til dette formål.

Inspiration