Filter1

Swatch
Katalog

157 varer

De er ikke en urproducent, de er et smykkefirma. Det schweiziske firma har været revolutionerende på markedet siden begyndelsen i firserne, og nogle vil gå så langt som til at sige, at de reddede urindustrien. I stedet for at skabe ure, der varer et helt liv, gik schweizerne efter at producere et ”Second Watch”, altså det andet ur. Derfor er firmaet kendt som Swatch.

Den eksklusive Swatch-ursamling

Urene tilbydes alle i et unikt design, som skal passe din personlige stil og give dig mulighed for at skabe et ”fashion statement”, hvor dit ur er prikken over i’et. Smykkefirmaet samarbejder konstant med de dygtigste designere i branchen. Sammen skaber de anerledes ure, hvor de fleste bliver produceret i små mængder, så du kan tro på, når de siger, at deres ure er unikke. Der vil ikke gå længe, før alle er misundelige over dit Swatch-ur i din ursamling. Og du kan næsten være sikker på, at det ikke vil gå igen i gadebilledet, hvor det handler om at skille sig ud i mængden.

Kvalitetsure der følger den seneste mode

Disse er de fire principelle årsager til, at ”Second Watch” er blandt de mest populære ure i verden:

Med på moden: Smykkefirmaet vil være sikre på at følge moden, og derfor kommer der nye ure flere gange på året.

Schweizisk kvalitet: Det er schweizisk kvalitet, når det er bedst, og urene består af den samme høje kvalitet, som de fleste schweiziske luksusure består af.

Tilgængelige, sofistikerede ure: Du får det bedste af begge verdener med disse ure, som er økonomiske ure i et chik design.

Unisexure: Det er kreative unisex-armbåndsure til mænd og kvinder, som ser godt ud på både kvinders og mænds håndled. Urene tilbydes i et fleksibelt design, som kan kombineres med både casual og formelle look.