Små tasker

Mobiltasker til damer

Pris
104
104
559
559
krkr
Størrelse

45 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
ELECTRONIC FOLIO - Mobiltasker - black ELECTRONIC FOLIO - Mobiltasker - aluminum PAMSY - Mobiltasker - autumn ochre MA CHERIE - Mobiltasker - cream/multi Mobiltasker - soft rose gold OWL - Mobiltasker - gold Mobiltasker - platino JEWELED JARDIN - Mobiltasker - black/multicolor PAMSY - Mobiltasker - cognac PAMSY - Mobiltasker - azur Mobiltasker - black SHAKE THINGS UP - Mobiltasker - clear GOOD TIMES CONFETTI - Mobiltasker - multi-coloured Mobiltasker - nero KOOKY - Mobiltasker - black JEWELED IN BLOOM - Mobiltasker - multi Mobiltasker - red CHERRY STRIPE - Mobiltasker - cream multi Mobiltasker - turquoise PAMSY - Mobiltasker - black PAMSY - Mobiltasker - dark green

Taske, etui, sleeve, case eller cover. Kært barn har mange navne, og det må også siges at være tilfældet, når det kommer til mobiltasker til damer. Og de er værdsat vidt og bredt, for de er multifunktionelle, idet de på én gang udgør et fedt accessory og på samme tid har den rent praktiske funktion, at de til en hvis grad beskytter din mobil imod slag, stød og ridser. Vi har nærmest alle sammen set det - en splinterny smartphone med en splintret skærm. Det er utroligt ærgerligt, når den slags uheld er ude, og derfor kan det være en god idé at tage sig sine sikkerhedsforanstaltninger med mobiltasker til damer. Og der er ingen, der siger, at et mobil-sleeve behøver at være stort og kluntet - i hvert fald næppe efter at have set dette udvalg. Disse mobiltasker fra eksempelvis Guess og Versus Versace er nemlig både chikke, fine og feminine.

Mobiltasker til damer - Beskyttelse til telefonen og lir til looket!

Tag godt hånd om din mobil, og erhverv dig samtidig et stilfuldt accessory med de fede mobiltasker til damer fra sortimentet her på siden. Du kan sikkert også finde en variant, der passer til dig, din mobil og din stil, for i udvalget finder sleeves, covers og clutches, der er specielt designede til smartphones. De fås i flere forskellige farver, primært sorte og hvide nuancer, men typisk tilsat strejf af andre farver såsom kobolt blå og rosa rød. På Zalando.dk elsker vi vores smartphones, og vi ved, hvor vigtigt det er, at passe godt på dem. Derfor har vi samlet dette udvalg af mobiltasker til damer, så også dig derude kan passe på din telefon på stilfuld manér.