Solbriller til herrer

Populære filtre
265 varer

Cool Ray-Ban solbriller til herrer

Ray-Ban er måske ikke overraskende oprindeligt et amerikansk brand stiftet af Bausch + Lomb, der allerede ved stiftelsen af Ray-Ban i 1936 havde næsten hundrede års erfaring med medicinsk udrustning og medicin inklusive briller og udstyr til optikere.

Det hele startede med en gut fra det amerikanske flyvevåben, som arbejdede i virksomheden. Han ønskede at fremstille solbriller til piloterne, som oppe i luften kunne blive distraheret af de intense blå og hvide farver på himlen.

Pilotbriller havde også et problem med at dugge til, hvilket voldsomt reducerede sigtbarheden. Prototypen Anti-Glare blev klar i 1936, og navnet Ray-Ban kommer fra evnen til at minimere infrarødt og ultraviolet lys fra.

Den afslappede øjenbeskyttelse til herrer fra Ray-Ban

Så ud over at se cool ud har solbriller i høj grad en vigtig funktion som beskyttelse, også når man befinder sig meget tættere på jorden som eksempelvis i en bil, på cykel eller endda bare til fods. Ray-Ban solbriller til herrer kan du bruge i mange situationer.

Ray-Bans store klassikere siden langt tilbage er deres Wayfarer- og Aviator-serier. Særligt Aviator har sat en hel trend for pilotbriller med stilrene linjer, enkle look og ofte store glas, som giver et godt udsyn.

Nu har vi samlet solbriller til herrer, men ligesom med mange brillestel, er mange af brillerne unisex og ville lige så godt kunne bæres af kvinder uden problemer og uden at se malplaceret ud. Stil er meget personligt, så matcher brillen dig, er det bare at købe.

Bedre og mere friske øjne og bedre syn i længden

Som tidligere nævnt er solbriller ikke bare tilbehør eller en pynteting. De beskytter dine øjne mod skarpt lys og reducerer skadelig stråling. Nogle filtrerer også blåt lys, som kan indvirke negativt på mennesker. Det kan hjælpe mod trætte øjne, som kan være en plage om sommeren, eller i sne om vinteren.

Ligeledes kan beskyttelse af dine øjne også være med til at passe på dit syn. Kraftigt lys og de skadelige stråler kan på sigt indvirke negativt på dit syn, og derfor giver ordentlige solbriller god mening. Netop dette får du med Ray-Ban solbriller til herrer.

Ray-Ban beskytter mod skadelig stråling, som er naturlig, men man er også begyndt arbejde med at beskytte naturen ved at benytte plantebaserede materialer i produktionen af brillestel. Dette betyder mindre CO2-udledning, og ikke mindst da man undgår konventionel plast, som er fremstillet af fossile brændstoffer.