• Størrelse
 • Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Nyheder
  435 varer
  |Sorter efter:
  Side 1 af 6

  Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

  Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

  Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.

  I dag bruges fingerringe som prikken over i’et til et outfit eller et smukt blikfang. Ringe har hverken nogen start eller ende, og derfor symboliserer de således evigheden. Dette er grunden til at ringen er et naturligt symbol på kærligheden mellem to mennesker i ægteskabet. Der er derfor ofte en dybere betydning bag folks ringe, end som så.

  Fingerringe som en personlig gave

  En fingerring er en super personlig gave, som er ideel at give en kæreste, en nær veninde eller sin mor. Den er lille, men har stor betydning og kan følge personen hver dag. Ringen har da også i mange henseender fungeret som minde om en person eller oplevelse. En ring er ofte et arvesmykke, men i dag kan den fungere som et smart accessory i de fleste outfits. De mange varianter giver hurtigt et personligt udtryk eller signalerer et særligt statement. Du kan skabe råhed til dit outfit med en stor tiger-ring på samme måde, som du kan kreere et afdæmpet look med en flad, enkel model.

  Skab din egen personlige stil

  Det store spekter, der spænder fra små, minimalistiske fingerringe til store, overdådige varianter giver dig mulighed for at give dit outfit personlighed. Den behøver hverken at være lavet af guld eller sølv, for at være noget særligt. Tag en flad ring i metalfarve på til hverdag med en grå strik og jeans. Dette nordiske look er en sikker vinder på kontoret eller studiet. Til gallafesten kan du tage en stor, iøjnefaldende ring på, som uden tvivl bliver bemærket når I sidder rundt om bordet. Lakér neglene i en matchende farve og du har det perfekte gennemgående accessory-look. Her på Zalando.dk har vi samlet vores favoritmodeller, som du nemt kan finde overblik i.