Filter1

Kipling
Katalog

803 varer

Praktisk, easy-going og trendy på sin egen sporty facon. Kipling er et taskemærke med humor, sødme og sportiness, så der altid er et smil på læben fra dig og dine omgivelser. Aben som logo er naturligvis prikken over i’et, og den er blevet en fast del af signaturen. Her finder du tasker til alle dine personlige ejendele og værdier.

Kipling er din faste rejsemakker

En dagsrejse, et weekendophold eller en længere tur herhjemme eller i udlandet – Kipling holder styr på dine sager. Kollektionerne byder nemlig på tasker i alle mulige størrelser og designs, så du kan pakke din bagage og drage ud i verden. Fælles for alle modellerne er naturligvis bamsen i form af en abe, men der kan også vælges designs, hvor vedhænget er skabt i metal, som er mere diskret. Rent farvemæssigt spænder paletten bredt, hvad enten man er til tidløse looks eller farverige designs. Dermed er der tasker i mange stiludtryk samt noget for både kvinder og mænd.

Plads til alt, du skal have med på farten

Skal der handles ind, eller har du blot brug for ekstra plads til dine ejendele, så vælg en af de rummelige shoppingsbags. Står den på klassisk hverdagsbrug, så finder du naturligvis også en række komfortable og smarte skuldertasker. Rygsække til dagsrejser og sightseeing kommer man heller ikke uden om. Eller hvad med en computertaske? Bæltetasker er også tilbage i mode-billedet, og du skal naturligvis heller ikke snydes for en ny pung til opbevaring af kort og kontanter. Det hele er naturligvis skabt i mærkets genkendelige materiale – bølget nylon. Man finder dog også læder og andre materialer.

Kipling

Kipling startede småt, men med én stor vision: at skabe prisvenlige, sporty og funktionelle tasker og livsstilsgenstande til den livsglade og modebevidste kvinde. I 1987 skabte tre unge designere i Antwerpen deres første taske på en væv. Designmetoderne har godt nok udviklet sig siden, men samme nysgerrighed og passion, som firmaet lagde ud med, gennemsyrer stadig alle Kiplings designs.

Lad Kipling bringe legen tilbage i dit klædeskab

Selv navnet emmer af leg. Det er nemlig opkaldt efter Rudyard Kipling, forfatteren af Junglebogen! Det er også derfor, at der på næsten alle deres produkter hænger en finurlig, lille abe. Til minde for navneinspirationen og for at holde den legesyge tilgang til deres tasker i live. Taskerne er nu favoritter i kvinders klædeskabe verden rundt, og vi forstår godt hvorfor. Vi er vilde med deres legesyge farvevalg og store udvalg af designs.

Siden 2006 har Kipling samarbejdet med adskillige influensers fra hele verden, blandt andet danske Helena Christensen. Deres evige higen efter at udfordre deres egne designs har gjort, at de nu har skabt tasker, som omfavner enhver kvindes smag. Fra den lille sorte til byturen til den fede hverdagsrygsæk til den farverige statementtaske. Med fokus på leg og funktionalitet skaber de tasker, der er gennemtænkte. Alle lommerne er skabt med et bestemt formål for øje, så du vil ikke mangle opbevarings- eller organiseringsmuligheder. Taskerne tilbydes i flere forskellige materialer fra ruskind til læder. En taske er ikke bare opbevaring. Den bærer dig gennem hverdagen. Derfor skal den være lækker, funktionel og legesyg.