Dameure

Populære filtre
19 varer

Skagen ure til damer, der matcher det meste

Skagen ure har et klassisk, lidt diskret udtryk med rødderne solidt plantet i tidløst, dansk design og med tydelig inspiration fra Skagen. Skagen er kendt for sit helt særlige lys, farver og traditioner, og disse traditioner fra området afspejles i urene.

Den klassiske stil holder sig frisk længe og kan passe til mange stilarter, så her kan du finde et dameur, som passer til dig eller den tiltænkte modtager. Du kan også vælge remme i en række forskellige materialer og farver.

Her er urskive, urkasse, visere og remme afstemt til hinanden, så de samlet skaber et pænt og moderne udtryk, uden at de virker overdådige. Samtidigt er størrelsen holdt nede, så du ikke føler, du går med en guitarkasse på armen.

Find dameuret som passer din stil

Skagen ure har et bredt udvalg, så du kan finde det, der tiltaler dig, og som passer til din garderobe og stil. Et ur har en praktisk funktion, men samtidigt er det også et smykke, fuldstændig som et armbånd eller en halskæde er det.

Vælg et dameur, der fortæller, hvem du er. Der indgår mange designelementer i dameure, så her er meget at tage stilling til. Heldigvis opstår der ikke kø hos Zalando, bare fordi du tager dig tid til at kigge grundigt, før du vælger.

Du vælger også, om du bare vil have et helt simpelt ur, som kan vise tiden, eller om du vil helt op og have det, man kalder en kronograf, hvor du får en praktisk og diskret stopur-funktion med i uret. Alt sammen er klassisk og gennemprøvet teknik.

Bæredygtighed tænker også med i Skagen ure til damer

Vi tænker i stigende grad på vores knappe resurser og klima, og dette gælder naturligvis også hos Skagen ure. Her er udnyttet forskellige genbrugte materialer ved fremstilling af urene. Det sparer ikke bare på vores begrænsede resurser men også energi i forbindelse med sparet udvinding og produktion.

Det er da også rart ikke bare at have noget pænt og praktisk på, men også vide at det er fremstillet med fremtiden i tankerne, og her betyder det jo ikke bare, at du skal kunne have glæde af det længe, men at der bogstaveligt er tænkt på, der også skal være en fremtid.

Genbrug er heller ikke en forhindring eller begrænsning. At man forsøger, i stigende grad, benytte genanvendte materialer betyder ikke, det begrænser dit udvalg. Du kan fortsat få de farver og de materialer, du har været vant til.