Katalog

Populære filtre
118 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Núnoo forener stærk kvalitet med skarpt udtryk

Det danske brand Núnoo blev stiftet i 2015, af de to søstre Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen. Drømmen fra begyndelsen var helt simpelt at skabe smukke tasker. I dag laver firmaet flere former for accessories, og har også lanceret en sportsserie.

Håndlavede designertasker til overkommelige priser var udgangspunktet for de to søstre, og man må sige, de har både forfulgt og opnået deres mål. Her hos Zalando er vi meget glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af de smarte tasker fra Núnoo.

En klassisk taske er et must i enhver garderobe. En taske uden for mange dikkedarer, men alligevel ikke kedelig. Sådan er udgangspunktet med Núnoo. Klassisk, men med små twist, der gør en stor forskel.

Solide materialer med mange forskellige udtryk

Her hos Zalando finder du for eksempel to forskellige shopping bags fra mærket. Den ene er mørk, mystisk og dragende, med et afdæmpet mønster og en kort hank. Den anden er med lang strop, og i helt lys sandfarve, med detaljer som kæder. Begge er i læder.

Det viser fint, hvordan Núnoo skaber forskellige stemninger og udtryk i arbejdet med læder. Du kan også finde stilfulde clutches, det absolut mest nødvendige til festlige lejligheder. Her varierer farvevalget og de små detaljer, og giver dig mulighed for at style dig selv til det optimale, individuelle look.

Stor eller lille. Lys eller mørk

Udvalget her hos Zalando giver dig mange forskellige valg at træffe. Er du til mørke farver som sort eller blå, eller foretrækker du lyse farver i hvid, lyserød eller beige? Ingen af farverne skriger højt, men de sender alligevel deres helt egne signaler.

Det samme gør sig gældende med størrelserne, hvor der hverken er legende bittesmå eller enorme tasker, der skal slæbes. De varierer i størrelse, men veksler mellem praktisk og lille eller praktisk og lidt større. Núnoo lever op til den grundlæggende idé om, at søstrene vil levere produkter, man ikke kan leve uden.