De mærkværdige og smukke kollektioner fra Prada er altid intelligente og til at bære. For det meste kommer inspirationen hjemme fra Milano, som de fleste modeelskere drømmer om hver dag. Det er komplekst designtøj, som skiller sig ud i et ellers evigt billede, hvor meget og mange ligner hinanden. Det gennemtænkte luksustøj spænder fra tøj til tilbehør, der alt sammen balancerer på den fine linje mellem smuk og besynderlig mode, som resulterer i et unikt og trendy design. Dette gælder især de lækre solbriller, som findes i alle former og farver, der kan få enhver til at tiltrække positiv opmærksomhed gadebilledet.

Prada design til besynderlige modeelskere

Det italienske brand begyndte med et simpelt fokus på lædervarer, men i dag har farverne og især lækkert nylonstof overtaget billedet. Skiftet i det moderne modehus kom efter 65 år, da Miuccia designede en sort nylonrygsæk, som senere tiltrak hele verdens opmærksomhed. Alle kollektionerne er altid mere end overfladisk skønhed. Nutidens Prada kan beskrives som mærkværdig – et ord, der sjældent forbindes med mode. Men topkvinden Miuccia forbinder sin egen besynderlige mode med både spændende og tiltrækkende design. Modehuset går først og fremmest efter at producere deres kollektioner med designtøj, fordi de selv er vilde med det. Dette italienske mærke er meget mere end et kendt logo. Selvom brandet har opnået kultstatus især takket været referencer i dagligdagens popkultur, så går det særlige design langt dybere under overfladen hos både mænd og kvinder.

Vanvittig high fashion i alle kollektionerne

Miuccia fanger alle fashionistas’ opmærksomhed hver sæson. De fleste modehuse følger en af to tendenser: Enten holder de sig til det samme design med få ændringer hvert år, eller også går de efter at overraske hver gang. Men firmaet med det trekantede logo er fint placeret mellem de to tendenser, og designet hylder både nutidens og fortidens mode. I efterårskollektionen kan du finde minimalistiske T-shirts, der hurtigt bringer dig tilbage til halvfemserne, og som nemt kan kombineres med jeans eller fx en sort skaternederdel for at opnå et chikt look. Kollektionen byder også på grafisk print, som får tankerne tilbage til både 20’erne og 30’erne. Den italienske modedesigner pakker mange af nuancerne væk i forårets dametøjskollektion, som til danske kvinders glæde fokuserer på mørke farver. Forårskollektionen er inspireret af den moderne kvinde, som kan være aktiv, militant og tilstedeværende. Der er tale om både oversized jakker samt nederdele og naturligvis de knæhøje strømper, som er luksusmærkets kendetegn.

Hold øje med