Kortholdere til damer

Populære filtre
63 varer

Kortholdere til damer – en lille og praktisk accessory

En lille og praktisk holder til alle dine betalings- og medlemskort. En kortholder gør det nemt og enkelt at samle alle dine kort på ét sted. De smarte og flotte kortholdere er en lækker accessory, som du nemt kan få plads til i den lille taske, og som også passer perfekt at have med i lommen. Som et alternativ til en almindelig pung kan du med en kortholder hurtigt få et overblik og holde styr på dine kort. Og uanset om du skal på arbejde, til fest eller ud på en frisk løbetur, så kan du nemt have alle de nødvendige kort med dig.

Minimal størrelse med maksimal opbevaring

Du kan finde din nye accessories i helt små størrelser, når du kun har brug for plads til nogle af de vigtigste kort. De lidt større kortholdere har plads til alle dine kort samt kvitteringer og småmønter. Måske er du selvstændig eller business-kvinden, der har brug for at have dine visitkort med dig. Med en kortholder kan du nemt og sikkert opbevare dine visitkort, så du altid har et pænt og velholdt kort at give videre til din næste kunde eller samarbejdspartner.

Kortholdere, der passer præcist til dig og din stil

Hos Zalando finder du et stort udvalg af kortholdere til damer i lækkert og holdbart læder. Her finder du feminine, luksuriøse og stilfulde designs samt minimalistiske og enkle kortholdere. Måske er du mere til farver og mønstrer eller til neutrale og jordnære farver. Uanset hvilken stil, du har, er der helt sikkert en kortholder, der passer til dig. Kortholdere findes i forskellige størrelser og modeller fra kendte mærker som blandt andet Michael Kors, Tommy Hilfiger og Calvin Klein, som alle er kendte for deres kvalitet og smukke design. En lækker gave til dig selv, din mor eller en god veninde.