• Mærke
 • Pris
 • Farve
 • Kollektion
 • Materiale
 • For
 • Nyheder
134 varer
|Sorter efter:
Eastpak
Eastpak
Shop nu
Side 1 af 2

Kosmetikpunge til mænd – find stilen til ethvert formål

Er du på udkig efter en ny kosmetikpung til at tage med i fitnesscentret, på forretningsrejsen, badeferien eller på weekendtur med kæresten? Der er mange kosmetikpunge på markedet, som er designet med tanke på mænds behov. Her kigger vi på fordele og ulemper, når det kommer til valg af materiale.

Læder og imiteret læder

De fleste af os har sikkert et par sko, en taske eller en pung i læder eller imiteret læder. Selvom disse materialer er skønne at se på, kan de være lidt lidt skrøbelige og skal behandles for at undgå skjolder og pletter – dette gælder også for kosmetikpunge.

Læder: Er du til en blød sag i læder, der får en skøn patina med tiden? Hvis du vælger en kosmetikpung i læder, er det værd at huske, at læder kan få skjolder, hvis det bliver vådt. Derfor bør du enten pleje med læderfedt eller et plejemiddel, inden du tager den i brug. Medmindre du selvfølgelig elsker det slidte look.

 • Fordel: Får et lækkert patineret look med tiden.
 • Ulempe: Kan skjolde ved kontakt med vand og kan ikke vaskes.

Imiteret læder: Hvis du er veganer, går op i dyrevelfærd eller ønsker et læderlook uden læder, kan du vælge den prisvenlige udgave i imiteret læder.

 • Fordel: Skjolder mindre end almindeligt læder ved kontakt med vand.
 • Ulempe: Kan have en mere stiv natur, hvorfor det er en god idé at give imiteret læder en tur med et plejemiddel, inden du tager det i brug. Kan i øvrigt ikke vaskes.

Bomuld og andre materialer

Kosmetikpunge i bomuld og andre materialer er lidt mere brugervenlige end læder og imiteret læder, da de ikke kræver særlig behandling og ofte kan holde til en tur i vaskemaskinen, hvis de bliver beskidte.

Bomuld: Hvis du ønsker det mest naturlige produkt, skal du vælge en kosmetikpung i bomuld. Modsat læder og imiteret læder, kan bomuld vaskes. Det betyder, at du ikke behøver at udvise særlig omtanke i forbindelse med vand, da bomuld ikke kan skjolde ved kontakt med vand.

 • Fordel: Kan vaskes og skjolder ikke ved kontakt med vand.
 • Ulempe: Bliver ikke patineret med tiden.

Andre materialer: Hvis du ønsker et bredt udvalg af farver og størrelser, hvor du ikke skal bekymre dig om plejemidler og vandskjolder, er en kosmetikpung i et andet materiale (som f.eks. nylon) det oplagte valg for dig.

 • Fordel: Findes i mange forskellige størrelser og farver, og de fleste af materialerne kan holde til en tur i vaskemaskinen.
 • Ulempe: Bliver ikke patineret med tiden.

Uanset hvilken type du leder efter, findes der mange lækre kosmetikpunge, som både kan opfylde dine praktiske og stilmæssige behov. Så er det bare at vælge!

For at holde sig flot hele dagen, kan det være nødvendigt at medbringe sine make-up, så man løbende kan friske udseendet op på arbejdet eller ved familiefesten. Til dette formål kan kosmetiktasker være utrolige praktiske at have ved hånden. Det kan godt gå hen at blive en del ting man skal have på sig, hvis man både vil holde styr på ansigtet og frisuren. I dette tilfælde er det rart med en smart taske, hvor du kan organisere din ting. Når du vælger din kosmetiktaske, bør du først og fremmest overveje hvilken størrelse du har behov for. I dagligdagen benytter du måske kun lidt ekstra fundation og mascara. I dette tilfælde kan du nøjes med en lille model, du evt. kan liggende i din håndtaske. Tager du ud på længere rejser til udlandet, vil du måske også gerne have plads til deodoranten, hårbørsten og flere forskellige læbestifter og øjenskygger. Her kan du med fordel vælge en af de større kosmetiktasker.

Lækre kosmetiktasker i et væld af feminine stilarter

Hos Zalando har vi samlet en lang række af lækre kosmetiktasker, så du kan få lige din model, som matcher bedst med din stil. Taskerne kan fås i rektangulære former eller med et rundet design. Kosmetiktaskerne fås i mange forskellige designs, hvor du kan forme din egen personlige stil. Her kan du blandt andet finde klassiske tasker i nedtonede farver med få stilrene detaljer. Hvis du er den romantiske type, kan du også finde flere tasker i meget feminine nuancer prydet med flotte blomstermotiver. Vil du gerne have en kosmetiktaske med en glamourøs profil, kan du finde flere modeller udsmykket med små sløjfer og smukke spænder i sølv eller guld. Tag et kig i det brede sortiment af kosmetiktasker online på Zalando.dk, hvor du kan få masser af inspiration til hvordan du kan opbevare dine personlige ejendele.