Katalog

Populære filtre
250 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Slidstærkt og finurligt børnetøj fra Reima

Giv dit barn et forspring med det rette look til den rette årstid. Reima er et brand, der kollektion efter kollektion designer børnetøj, der både er beskyttende og funktionelt, men inspireret af børns legesyge fantasi. Familiens mindste vil elske at trække i brandets spændende designs, der sætter gang i både bevægelse og fantasi. Fra pasform til materialer og den høje kvalitet er der tænkt over hver en lille detalje, så du trygt kan sende dit barn ud i naturen og hverdagen uden at bekymre dig om deres bevægelsesfrihed og komfort. Reima tester deres tøj i det virkelige liv gennem samarbejder med børnehaver samt testruns på skiløjper og legepladser, som sikrer, at dit barns tøj holder til alle livets udfoldelser.

Overtøj og basislag til børn i alle aldre

For at børn skal kunne lege og udfolde sig i naturen, skal de kunne holde på varmen. Til de helt kolde årstider designer Reima basislag, der hjælper de aktive kroppe med at holde på varmen uden at gå på kompromis med den nødvendige bevægelighed. Basislag i uld holder ikke bare varmen tæt ved kroppen, men hjælper huden med at ånde og regulere temperaturen. Alle årstiderne er dækket ind med Reima. Til de våde dage har de designet slidstærkt over- og regntøj, der holder de kolde dråber væk fra kroppen. Så er der mere tid til hoppen i vandpytter og leg i den friske natur. De helt små kan smyge sig i isolerede flyverdragter, der lukker tæt om håndled og ankler, så den kolde vind ikke sniger sig op under tøjet. Når årets skitur nærmer sig, finder du skibukser og jakker designet til løjpernes nyeste skiløbere.

Tag Reima med på sommerferien

Ligeså vigtigt som isolationen er om vinteren, ligeså essentiel er åndbare og bevægelige materialer om sommeren. Derfor finder du her hos Zalando også et stort udvalg af badetøj til familiens mindste.

Badedragter og bukser er designet med brandets velkendte design og farverige mønstre, men er her kombineret med UV-beskyttende materialer. Badetøjet er fremstillet i fleksible og hurtigttørrende materialer, så der ikke går evigheder med at vente på, at badetøjet tørrer. Hos Zalando er vi stolte af at have Reima som en del af vores sortiment til familiens mindste eventyrer. Brandet designer slidstærke items, der holder til alle børnenes kreative udfoldelser. Flere af deres regnbukser og flyverdragter fås endda med justerbare stropper, så de små har mulighed for at vokse i dem.