Filter1

Reima
Katalog

103 varer

Sæt dit barn i scene med det rette look til den rette årstid. Det klarer Reima, der tager sig af dine børn, som om det var deres egne i form af beskyttende og funktionelle looks til alle sæsonerne. Alt er spot-on, hvad enten det drejer sig om farver, pasform, materialevalg eller kvalitet, så dit barn har det godt i et outfit til årstidens strabadser.

Gennemtestet og godkendt børnetøj fra Reima

Man kan investere nok så mange resurser i innovative testcentre og laboratorier, hvilket Reima også er fortalere for. Men allervigtigst tester de tøjet i det virkelige liv, lige der på legepladsen eller på skiløjperne, hvor børn netop skal bruge det til hverdag. Man samarbejder også med forskellige børnehaver, så fingeren er på pulsen i forhold til aktuelle forhold og krav. Fokus er ligeledes på funktionalitet og design, så alt går op i en højere enhed, når de forskellige kollektioner lanceres, som i øvrigt er målrettet børn i alderen 0 til 12 år.

Indendørstøj, mellemlag og udendørstøj sørger for tilfredse børn

Lad hver en sæson starte med nydelse og gensynsglæde takket være dette alsidige sortiment med børnetøj fra Reima. Her dækkes hver en måned med alt fra skitøj og regnbukser til flyverdragter samt masser af andet tilbehør som huer og handsker. Når sommeren titter frem, eller en ferie under varme himmelstrøg skal nydes, så sørger dette finske mærke naturligvis også for badetøj. Vintertøjet er kendetegnet ved funktionelle elementer som åndbarhed, isolering og vandtæthed, mens noget af sommertøjet blandt andet er fremstillet med UV-beskyttelse. Så klæd dine børn på med respekt for vejret, og lad dem nyde livet optimalt både ude og inde.

Gå ikke glip af