Filter1

Puma
Katalog

5,500 varer

Skal du for alvor forkæle dig selv og din krop med førsteklasses sportsudstyr, så er du landet på rette hylde. Puma er dit go-to brand, når du skal have det bedste af det bedste til sportstasken. Det verdenskendte sportsmærke har siden 1948 forsynet atleter med kram. Nu er det din tur.

Logoet af den springende puma pryder alle produkter inden for kategorierne sportstilbehør, tøj og fodtøj. Pumaen er en integreret del af brandets DNA. Den symboliserer styrken som følger med produkterne. Der er altid fart over feltet med pumaen i klædeskabet.

Puma – pres dig selv til det yderste

Du kommer ikke udenom den tyske gigant. Brandet bringer glæde til alle aktive og sporty mænd, kvinder og børn. Skal sportsgarderoben have et seriøst løft, står Puma klar med de nyeste modeller, innovative tiltag og dynamiske designs i flotte farver.

Kollektionerne er både til hverdags- og sportsbrug. Du får altid lyst til at give den lidt ekstra, når pumaen er til stede. Hos brandet finder du udstyr til alle sportsgrene. Lige fra løb og fodbold til håndbold og fitnesstræning. Sportsmærket har mange års erfaring. Derfor finder du tøj til det hele.

Puma er kendt for sine dynamiske striber og kulørte farvekombinationer, som kommer til udtryk i alle brandets underlinjer og kategorier. Hvert enkelte style er finpudset til perfektion, så du får et gennemført design hver gang du shopper løs hos det tyske mærke.

Sportsmærket er lig med kvalitet. De nyeste tiltag og innovativ fremsynethed gør pumaen til det oplagte valg til din sportsaktivitet når rekorden skal sættes. Yd dit bedste med beskyttende materialer, effektive tekstiler og åndbare materialer. Kollektionerne kan mikses på kryds og tværs, så du aldrig skal nøjes.

Gå ikke glip af

Puma står på spring for dig

Det er de færreste, der er klar over det, men Puma opstod ud af en konflikt mellem to tyske brødre. Brødrende Dassler startede nemlig en skovirksomhed sammen i 1924, men efter flere måneders stridigheder valgte de at gå hver til sit, hvor den ene bror fortsatte med deres fællesmærke adidas, mens den anden skabte Puma. Dermed kan der også komme noget positivt ud af problemer, for vi er mange, der er taknemmelige over, at det endte ud i to konkurrerende mærker af ypperste kvalitet, da man dermed som kunde har mere at vælge imellem til endnu bedre priser. I dag har Puma en ikonisk status – ikke blot i Tyskland, men over hele verden. Det er nemlig et innovativt sportsmærke med et meget stærkt logo. Det er ret simpelt med en puma på spring – men det virker. Der er nemlig masser af dynamik over dette smukke kattedyr, hvilket passer perfekt til et moderne sportsmærke.

Puma – en del af æren for dine resultater

Med olympiske lege samt verdens- og europamesterskaber gennem mange årtier har Puma altid haft en helt særlig plads på den internationale sportsscene, hvor der kæmpes om medaljer. Man har nemlig siden starten haft en mission om at gøre en forskel på det sportslige plan – og det er i den grad lykkedes. Derfor er mærket også mere populært end nogensinde, da folk i dag er mere bevidste om de medaljer, mærket har vundet hjem, og dermed kommer ekspertisen også Puma til gode. I løbet af mange årtiers udvikling har dette internationale specialistmærke også formået at gøre praktisk sportsmode moderne og attraktivt, hvor tidens bedste designere bringer nye looks, former og farver på banen. Udvalget er som altid super omfattende og alsidigt, så alle sportsgrene dækkes til fulde.

Puma har både et godt renomme indenfor atletik, brydning, wrestling og andre mere specielle niche-sportsgrene, men allermest indenfor alle de populære genrer, hvor fodtøj som fodboldstøvler, tennissko, håndboldsko og løbesko siger noget om tidens sportslige trends. Udover masser af specifikt fodtøj, så finder du som altid et fuldendt sortiment med fede sneakers, der også kan bruges til et urbant hverdagslook. Alt det fantastiske fodtøj kræver selvfølgelig også noget tøj og tilbehør, hvilket Puma også er garant for. Dermed kan du skabe komplette sportslooks eller blot benytte dig af enkelte ting fra kollektionerne. Uanset hvad, så er Puma et af de mærker, vi altid har et velassorteret udvalg af, da der konstant kommer nye designs til. Som et aktivt verdensmærke, der aldrig står stille, får du opdateret sportsmode i form af effektive og funktionelle items lige her på Zalando.