Filter1

230 varer

Oh yeah – you are so damn pretty in those shoes – ja, smukke ballerinaer er lig med netop smukhed og kvinders ønskværdige looks. Du får ikke kun Pretty Ballerinas, men bliver også lækkerheden selv i et par af disse veldesignede og moderigtige sko. Det er ballerinasko fra a til å i farver og detaljer. Så lad sanserne få frit løb med dette populære mærke.

Det var især i 1960’erne, at ballerinadesignet fik sit store gennembrud. Her begyndte store filmstjerner og topmodeller at bære dem til både hverdag og fest. Selve designet og naturligvis også navnet er inspireret af klassiske ballerinasko med deres flade såler samt tætsluttende overdele, der sikrer en komfortabel pasform.

Pretty Ballerinas – skønheden kommer fra dit fodtøj!

Kvinder og sko – det er noget, der hænger sammen i en symbiose hele livet langt. Man kan aldrig få fodtøj nok, for der kommer jo altid nye mærker til og dermed også lækre, nye designs. Hos Pretty Ballerinas har man dog været igang siden 1918, så der er rigtig godt styr på håndværket. Design har man også forstand på med ungdommens tredje generation ved roret.

Det er på den lille ø Menorca, at tingene foregår. Ikke at forveksle med Mallorca, som er større, men de to øer ligger tæt på hinanden. Der er noget helt særligt og autentisk over et ø-samfund, hvor man har ekstra tid til at kræse om detaljerne. Og når der så samtidig kun anvendes spansk og italiensk læder i topkvalitet – ja, så er alt i skønneste orden.

Mascaro er navnet bag Pretty Ballerinas, hvor også tre andre skomærker indgår. Her er nemlig tale om et udvidet familieforetagende med smag for sensuel og feminin skomode. Ballerinaer er super behagelige at gå i, da sålerne er flade og fødderne samtidig har et godt greb nede i skoene.

Til hverdag eller fest - Pretty Ballerinas er bare bedst. Her er kedelige former udskiftet med spændende detaljer og udskæringer, samtidig med at farver og materialer også er noget særligt. Det er fodtøj, der både kan gå til bukser, shorts og kjoler, så du er dækket ind over hele linjen.