Filter1

369 varer

Petite Bateau er det perfekte valg til børn og gravide. Brandets navn er inspireret af en fransk børnesang, som handler om små både på vandet. Deraf udspringer brandets logo, som er en lille sejlbåd. Kollektion efter kollektion disker brandet op med skønne items til kvinder og børn, som ikke går af mode blot fordi en ny sæson overtager en anden.

En populær stribe til børn og voksne

Kollektionerne er rolige og afdæmpede og passer perfekt ind i en harmonisk hverdag, som til tider kræver ro. Designene er bløde og passer især perfekt til de små uskyldige rollinger. Tag et kig på de fine bodyer, som ofte fås i pakker af matchende mønstre og farver. Udover de essentielle bodystocking, som er uundværlige i garderoben, finder du blandt andet de sødeste cardigans, jumpsuits og regnjakker til både drenge og piger. De fås naturligvis også i de populære stribede modeller, som ligeledes fås til kvinder. Disse finder du i adskillige farver, som passer til alle sæsoner. Match dem med et par almindelige jeans eller en fed denimnederdel.

Petite Bateau – et slidstærkt brand

Udover det gode design er Petite Bateau fremstillet i solide materialer, som holder sæson efter sæson. Som familie kan det hurtigt blive dyrt, hvis garderoben skal skiftets ud hver eneste sæson. Derfor er det rart at have noget tøj liggende i tidløst design, som bare holder og holder. De bløde materialer gør tøjet til et foretrukket item at bruge til hverdag og i weekenden, hvor afslapning står øverst på dagsordenen. De dejlige nattøjssæt, som også kan bruges til søndagshygge er ikke til at få af igen, når først man er hoppet i dem. Find dine egne favoritter i det populære udvalg lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af

Petit Bateau giver tidløs kvalitet et moderne twist

Petit Bateau er et fransk mærke med en lang historie bag sig. Mange af deres designs er klassikere, som stadig holder den dag i dag. Den stribede trøje, regnfrakken og sømandstrøjen er alle blandt deres tidløse designs. 

Enkelt design til store og små

Petit Bateau er kendt for at lave virkelig skønt børnetøj og især bodystockings i høj kvalitet. Men mærket producerer faktisk  tøj til både store og små: uanset om du leder efter en god regnfrakke, der skal holde til leg og van(d)vittig vandpytte-leg i børnehøjde, eller om du vil beskytte dit eget outfit fra elementernes rasen, har brandet en klassisk og enkel voksbelagt regnjakke perfekt til formålet. 

Vi elsker, at brandet opfordrer forbrugerne til at lade deres bodystockings til de små gå i arv i stedet for at købe nye. Hvorfor smide noget ud, der ikke fejler noget? Giv det videre, eller gem til lillebror eller lillesøster. Og det kan man sagtens sige, når man ved, at kvaliteten holder — også efter adskillelige ture i vaskemaskinen.

Ikoniske styles som … underbukser?

Vi elsker mærkets historie. Den begyndte allerede i 1893, da Pierre Valton grundlagde mærket og opkaldte det efter et børnerim, hvori et barn spørger sin mor, om de små både på vandet ikke har ben. Deres logo er derfor meget passende en illustration af en båd. Femogtyve år senere, i 1918, blev hans søn Etienne Valton inspireret af samme rim, og han klippede derfor benene af de lange underbukser, som man gik med dengang – og sådan kom de i dag helt almindelige underbukser i bomuld til verden.   

Den højt elskede hvide T-shirt var faktisk også oprindeligt fremstillet som undertøj, inden man begyndte at producere den i kvalitetsbomuld. I 1996 sendte en designer en af Petit Bateaus T-shirts på catwalken under Paris Fashion Week, hvilket sendte deres T-shirts på stjernekurs.  

Den klassiske breton-stribede trøje har været populær helt fra start. Det er blevet et ikonisk stykke tøj, som de fleste har en version af i skabet. Den er simpel, behagelig og virkelig let at style, hvilket måske er en del af dens historiske popularitet. Brandet har lavet denne tidløse style i mere end 125 år, og den er stadig populær den dag i dag. 

Man kan ikke gå galt med Petit Bateau designs. Den enkle æstetik er ikke blot en fryd for øjet, den gør også, at tøjet holder år efter år. Vi kan næsten ikke få armene ned over det!