Populære filtre
363 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det svenske brand, Peak Performance, designer kvalitetssportsprodukter til alle aktive og passionerede individer. Brandet tog sin spæde start, da et team af svenske skientusiaster besluttede sig for at udvikle simple kvalitetssportsprodukter uden et væld af prangende effekter. Teamet ramte rigtigt og oplever i dag en forrygende international succes. Peak Performances produkter kan genkendes på den sublime kvalitet og det simple design, der ikke tager fokus væk fra udstyrets oprindelige formål. Brandet henvender sig til alle eventyrlystne og passionerede individer, der lever et aktivt liv, og som har et behov for udstyr af fremragende kvalitet. Peak Performance tilbyder funktionelt sportstøj, som kan buges til alle sportsgrene, hvad enten din fortrukne aktivitet er til lands, til vands eller i luften.

Peak Performance - det bedste valg til al slags sport!

Peak Performance giver dig altid den bedste oplevelse. Mærket byder på utallige jakker, sko og meget andet sportsudstyr. Har du allerede planlagt vinterens skiferie men mangler den rigtige jakke? Zalando byder på et kæmpe udvalg af de lækreste skijakker fra Peak Perfomance. Ikke nok med det store udvalg af produkter, så finder ud dem også til attraktive priser. Find dit næste Peak Performance outfit på nettet

Peak Performance til bjerg og by

Peak Performance er et brand, som fra dag ét har haft en idé om samt viljen til at skabe det bedste sportstøj på markedet. Det lyder måske som et ambitiøst mål, men det er dog ikke så svært at tro på, hvis man kigger på den høje kvalitet, der altid har været et grundlæggende element i deres mange kollektioner. Det er også derfor, at netop kvalitet samt en utrolig holdbarhed unægtelig er nogle af det svenske brands bedst kendte vartegn. Det er naturligvis heller ikke uden grund, da holdet bag Peak Performance består af to ivrige skiløbere. Det er en duo, der om nogen forstår og deler de forventninger, som både professionelle atleter samt sportsentusiaster har til tøj og tilbehør. Det er denne forståelse og deres specifikke krav til funktionalitet, der igennem tiden har ført til utallige kollektioner, som består af sports- og fritidstøj, der uden problemer kan klare lidt af hvert.

Det velkendte brand er måske ikke grundlagt af designere, men derimod et hold, som gang på gang har skabt designs, der formår at skille sig ud i både mode- og sportsverden. Her er uden tvivl tale om tøj, der ikke blot fungerer i aktive og krævende situationer, men hvis udseende passer lige så godt ind i sneen som på gaden.

Høj komfort i alle situationer

Ganske vist gjorde Peak Performance deres entre på den skandinaviske modescene med designs, der bestod primært af ski- og vintertøj. Det er da også en sportsgren, som stadig er iblandt brandets favoritter, men det betyder dog langt fra, at det er det eneste, de designer til. De skaber nemlig træningstøj, der egner sig fantastisk til alt lige fra snowboarding i vinterkulden til løbeture i sommervarmen.

Du kan altid være sikker på at nyde godt af den samme høje kvalitet, hvad end du foretrækker skiløb eller en lang og rolig vandretur, da det svenske brands øje for funktionalitet kommer alle deres designs til gode uanset sportsgrenen. Derfor kan du i alle deres kollektioner trygt forvente åndbare og behagelige materialer, som sikrer en høj komfort. Det er først og fremmest et gennemtænkt design samt de nøje udvalgte tekstiler, der garanterer denne komfort. Resultatet er sportstøj, som giver masser af frihed til at bevæge dig præcis, som du vil og lige så længe, som du overhovedet orker. Det er kun dig selv, der sætter grænserne.

Et stilsikkert valg

Det er ikke kun Peak Performance, der forlanger, at træningstøj skal forene optimal støtte og overlegen stil. Det er også det, vi ønsker hos Zalando. Derfor kan du hos os gå på opdagelse i et stort udvalg af det svenske brands mest komfortable og stilige kollektioner. Iblandt vores alsidige udvalg kan du finde alt lige fra brandets lette jakker og T-shirts til varme huer og frakker. Det er dermed let at skabe lige netop det look, som du har i tankerne, hvad end du skal på vinterferie eller blot en tur i fitnesscenteret. Med Peak Performance går du aldrig galt i byen uanset, hvor du skal hen.