Filter1

Pavement
Katalog

146 varer

Pavement er dansk skomode, der er et must-have hos den moderne trendsætter. Med skobrandet i skabet er du klædt på til enhver lejlighed. Høje og lave hæle, chunky modeller og slanke designs, støvler og sandaletter. Her får du opfyldt alle krav til godt fodtøj. Gå på opdagelse i sortimentet, og oplev hvad brandet tilbyder dine fødder.

Pavement – trendy skomode til den moderne trendsætter

Sortimentet er din billet til fodtøj med perfekte pasforme, der lader dig sætte standarden i dine omgivelser. Moderne og eksperimenterende, stilet og sexet eller let og feminin? Alt dette og mere til samles i hver enkel model, så du kan nyde hvert eneste sekund med de eksklusive sko på fødderne. Pavement opfylder alle krav til din skogarderobe og formår sæson efter sæson at overraske med de skønne designs. Hver eneste sko i kollektionerne er designet efter høje standarder, hvor modellerne håndlaves fra første sting. Hver eneste model er designet med kvalitet i fokus, hvor der stilles høje krav til materialer og design.

Skomode i alle afskygninger

Pavement er for dig med sans for det tidløse og dig med hang til design, der er gennemført fra spids til hæl. Skal dine fødder forkæles med udsøgt kvalitet, fantastiske pasformer og unikke designs alle sæsoner? Brandet giver dig alle muligheder for at gøre dette til en realitet. Støvletter og chunky boots sikrer dig velvære og cool attitude på de kolde sæsoner. Smæk et par ballerinasko med slangeskindsprint på fødderne til et par hvide sommerjeans eller luft festkjolen med et par pumps i en klassisk nuance. De smukke skokollektioner på Zalando.dk kan bæres med alt fra kjoler til jeans. Find sko til hele året lige her.