Filter1

Paul Smith
Katalog

910 varer

Paul Smith

Skabt af britiske Paul Smith i 1979 med visionen at give det klassiske look et twist. Smith er først og fremmest designer. Og det kan man se på hans farverige og kreative kreationer. Brandet formår at blande traditioner med en moderne kant og skaber sæson efter sæson klassiske items som skjorter, blazere og herrebukser med den finurlige kant, som brandet er kendt for.

Paul Smith – inspireret af livet

Paul Smith finder ifølge ham selv ”inspiration i alting”. Alt fra kunst på væggene til det dynamiske byliv er inspirationskilder til de farverige og modige kollektioner. Hvert item har en underliggende tør britisk humor: skør med ikke for meget. Excentrisk uden at være skør. Brandet skaber tøj, som både hører til på catwalken og i metroen. Det skaber tøj til den modebeviste køber, som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. .

Giv livet lidt farver

Det kan være svært at introducere farver i garderoben. Men med Paul Smith bliver farverne ikke længere farlige, men sjove at lege med. Ifør dig en af de fede T-shirts med print, sammensat med et par farverige bukser og dine yndlings-sneaks, og du har et outfit med farver som passer til en ung og dynamisk hverdag. Fra hatte til jumpsuits, bukser til bælter og alt derimellem. Om du mangler den perfekte bluse, ønsker at opdatere din garderobe og introducere lidt farve, eller du mangler det perfekte statement-piece, så har Paul Smith masser af muligheder for at fuldføre dine outfitdrømme.

Gå ikke glip af