Populære filtre
555 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det italienske tøjmærke Patrizia Pepe bugner af sydeuropæisk stil. Tøjgiganten har kollektioner med et bredt udvalg af jakker, sko og accessories til det perfekte outfit. Tøjmærket fra Firenze henvender sig især til kvinder, som elsker mode, men i løbet af de sidste to årtier har det også været muligt at købe Patrizia Pepe tøj til damer, herrer og børn. Klæd hele familien på med elegante og stilrige designs.

Italiensk mode til den danske fashionista

Der er især mange kvinder, som er vilde med den æstetiske cool stil, som passer perfekt ind i storbyslivet i for eksempel København eller Århus. Italienerne arbejder med værdier som elegance, sensualitet, kvalitet, innovation. Designerne arbejder efter den populære italienske tankegang, som sætter pris på kvindekroppen og dens former. På samme tid tilføjes der en rå kant i detaljerne, som mest af alt minder om en rock n’ roll stil. Det giver dig mulighed for at følge en stil som skaber opmærksomhed takket været sit feminine og elegante design. Ord som moderne, ironisk og sensuel beskriver på perfekt vis netop den livsstil bag de fleste Patrizia Pepe elskere

Forkæl dig selv og din garderobe med Patrizia Pepe

Det italienske tøjmærke lagde ud med at designe dynamisk kvindetøj i begyndelsen af halvfemserne. Siden 2005 blev Patrizia Pepe mandetøj føjet til forretningen, og i ’11 lancerede de deres første strandkollektion. Siden 2014 har det været muligt at købe tilbehør som tasker til enhver lejlighed. Derfor kan dit klædeskab hurtigt blive fyldt op med for eksempel en stilrig trenchcoat til efteråret samt enten en dunjakke eller pels til de kolde vintertider. Det kommer alt sammen an på hvordan du ønsker at udstråle din individualitet med eksklusivt italiensk mode. Udover de forskellige former for overtøj, så byder Patrizia Pepe også på blazersæt, kjoler, nederdel, sweatshirts og meget mere.

Ægte italiensk mode

Enhver kvinde elsker det – at indtage et rum med sin egen personlige stil. Nutidens fashionistas og karrierekvinder har brug for masser af individuel attitude, og her kommer Patrizia Pepe ind i billedet med sine feminine og rå kollektioner i premium-kvalitet. Hun formår nemlig at sammensætte kontraster på en raffineret og smuk måde. Står du og skal til en fest og har brug for den der kjole, som opfylder alle parametre og krav, så er denne italienske mesterdesigner klar med et hav af modeller, som alle stråler af individualitet. Er du på udkig efter et lækkert sæt tøj til hverdag, til brug på arbejdet eller i fritiden – så er Patrizia Pepe naturligvis også klar med det. Hun jonglerer nemlig rundt mellem alt fra aftenrober til skindbukser og pels, men også jeans og skjorte eller en sexet miniskørt. Du finder kort sagt noget til enhver lejlighed. Og nyd så at du også kan tilsætte nogle smukke accessories samt noget fantastisk lækkert fodtøj fra samme mærke.

Patrizia Pepe – giv dig selv noget af det bedste!

Med en tætpakket kalender er der brug for mange typer af beklædningsgenstande, og det er noget som Patrizia Pepe sørger for, at du kan få. De fleste kvinder kommer vidt omkring i både ind- og udland, og derfor skal der dresses op og ned efter anledningen og årstiden. Der skal være plads til en tur i operaen eller teatret, restauranter skal frekventeres, en tur i biffen er også godt, og ellers står den på cafeture, lækre middage, rejser, bryllupper, fødselsdage og meget andet. Du kan nyde alle delene i forskellige outfits fra Patrizia Pepe, så du kan skrue dig ned i alt fra et blazersæt, miniskørt og skjorte til lange kjoler, skindbukser og pelstrøje, jeans og sweater, frakker, veste, striktrøjer og meget andet. Det er alt sammen feminin og eksklusiv mode med dynamiske og sensuelle snit med en snert af rocket attitude. Så giv dig i kast med det hele her på Zalando.dk.