Filter1

960 varer

Curvylicious og übercool – spring ud i livet med ONLY Carmakoma!

Tænk ud af tøjskabet og spring ufortrødent og kompromisløst ud i det med det populære, danske mærke ONLY. "Less is more" er en forældet regel. Vi vil ha' spræl og livsglæde, og med ONLY Carmakoma handler det om at gå til livet med mod, rank ryg og stolthed.

Favn formerne, grib farverne og find stilen!

ONLY Carmakoma er modetøj i et internationalt snit til kvinder i størrelse 42-54. Til os, der har lidt mere af det hele. Vi giver og vi tager, kaster os på hovedet ud i eventyr, vi elsker, vi tør og vi lever. Det handler om at være stolte af netop dem, vi er! Favne formerne og invitere farver og print ind i garderoben. ONLY Carmakoma gør op med den gammeldags (og lidt spøjse) forestilling om, at tøj til smukke, kurvede kvinder er lig med løsthængende pasformer og grå-tonede tekstiler. 

Vi fortjener højtråbende striber og positive print, fede jakker, vilde dyreprint og rå detaljer, der får hoveder til at dreje. Det handler nemlig også om at have det sjovt og føle sig godt tilpas – og hvilken bedre måde at fejre dét på end med tøj, der elsker din krop og fremhæver dine smukke træk.

Bløde materialer, der krammer kroppen. Hverdagsluksus til fantastiske priser. Til de højtråbende, elektriske dage og til de dage, hvor tempoet er mere moderat. Det er umuligt at træde i baggrunden med disse kollektioner, der ikke kun er body positive men direkte body loving

Kalder alle karmakamæloner og frygtløse femme fatales

Her er endelig et brand, der forstår at få alle os kurvede kvinder til at føle os endnu mere feminine og sexede. Designerne forstår det: vores kurvede krop skal fejres! Med kropskærlige snit, tætsiddende bukser og strålende farver. 

Tiden er kommet til at smide de løse bluser bagerst i skabet og endelig klæde os, som vi føler os indeni: fantastiske, forførende og frie! Og du kan style og sammensætte tøj til både sommer og vinter, til hverdag og fest. Med ONLY Carmakoma får du alt fra fine sommerkjoler til strukturerede toppe og flatterende bukser, der er behagelige, sidder fantastisk og hvor man aldrig skal gå på kompromis. 

Endelig et brand der tænker stort, når det kommer til at klæde alle smukke kvinder på, og som kan få os til at føle os lige så lækre udenpå, som vi er indeni.