Filter1

Minimum
Katalog

483 varer

Dette brand giver din garderobe et friskt pust. Kernen her er stilfuld enkelhed af de bedste materialer. Den nordiske stil i fuldt flor. Minimum henvender sig til dig, som er modebevidst, men samtidig ønsker et elegant og enkelt look. Når du først har fået øjnene op for Minimum tøj til kvinder og mænd, er der ingen vej tilbage. Gå på opdagelse og lad dig fortrylle.

Minimum tøj til kvinder og mænd – enkel elegance

Mode er forskelligt og skifter konstant. Minimum formår at holde en stil, der er enkel hvilket gør det let genkendeligt. Når du iklæder dig Minimum tøj til kvinder og mænd oplever du selv magien. Brandet designer tøj til begge køn hvilket gør, at de har benene plantet solidt i moden. Vælg en bluse i de karakteristiske striber og style med enten et par fede bukser eller en fin nederdel. Begge dele er det perfekte match til sommerens fester. Afrund med en flot frisure og dit outfit sidder lige i skabet. Udvid garderoben, for der er intet bedre end nyt tøj.

Det enkle giver plads til dig

Tøjet gennemgår mange revideringsfaser før det bliver præsenteret for dig. Brandet har sans for detaljen, og det kommer også til udtryk i deres designs. Hver enkel fold og form er nøje overvejet. Det samme gælder alle de unikke detaljer som mange af disse items besidder. For at skabe et helt enkelt og stilfuldt look kan du iklæde dig en mørk overdel og hvide bukser. Disse to items vil skabe en kontrast til hinanden, som virkelig har et udtryk. For at gøre dette outfit mere personligt, så du stråler igennem, kan du tilføje et armbånd og et ur. På den måde kommer tøjet til at komplementere din unikke stil.

Kombinér med

Minimum – Hverdag og fest til damer og herrer

Minimum er et dansk brand, som startede som en butik i Aarhus. Dog blev der hurtigt udvidet, og i 1999 sendte Minimum deres første kollektion til herrer på gaden. Små 10 år senere i år 2007, sendte brandet deres første kvindekollektion på gaden, og henvender sig derved til begge køn den dag i dag. Minimum har haft solid medvind lige siden dag ét, og derved har brandet i dag international succes med mere end 70 ansatte og kollektioner i 25 forskellige showrooms verden over. En af de faktorer, der har sikret brandet sin solide fremmarch, er givetvis deres filosofi om, at deres tøj skal være både stilfuldt og funktionelt i materialer af høj kvalitet, men til overkommelige priser. En fordelagtig filosofi på mange måder, og brandet overholder den godt, for tøjet er virkelig af en lækker kvalitet og i et flot, eksklusivt design. Men alligevel er prisen slet ikke i samme eksklusive leje, som både kvalitet og design er det. En imponerende bedrift af Minimum!

Minimum - Stilren skandinavisk mode

Du kan sikkert finde noget, der passere til både dig og din stil lige her i udvalget af Minimum tøj. Udvalget er nemlig utrolig bredt, og her er noget for både kvinder og herrer i alle aldre. Stilen er ung, men det betyder ikke, at modne mennesker ikke kan drage fordel af de fede snit. Der er holdt en relativt simpel tråd igennem det meste af kollektionen, som er overvejende minimalistisk og helfarvet. Dog er kollektionen mere kompleks end som så, for her er i virkeligheden en masse forskellige stilarter. Også mere vintageprægede modeller såsom de blomstrede kjoler eller de prikkede shorts. På Zalando.dk elsker vi stilsikre, skandinaviske brands. Og derfor er Minimum svære at komme uden om. Så vi har samlet et omfattende udvalg af mode fra det fede brand. På den måde bliver det let og overskueligt for dig at danne overblik over de mange muligheder, det spændende sortiment har at byde på. Så tag et kig på siden her, og find det helt rigtige, eksklusive omend prismæssigt overskuelige tøj fra danske Minimum. Har du hang til skandinavisk mode? Så er du givetvis kommet til det rette sted! Find den næste addition til din garderobe på siden her.