Filter1

Merrell
Katalog

139 varer

Den skønne natur bliver bedre at opdage med et par kvalitetssko fra Merrell. Brandet har specialiseret sig i sko til dine naturoplevelser, hvor du kræver lidt ekstra af dine sko. De har fokus på dine outdooroplevelser, og gør vandringer på bjergtindinger til mindeværdige stunder. Hvad enten du er amatør eller professionel, har Merrell et par sko til dig.

Merrell – outdoor oplevelser uden lige

Naturen giver dig ikke et stabilt underlag, men det gør Merrell. Deres store udvalg af sko til dine oplevelser i det fri tæller alt fra de store vandrestøvler til hurtige og fleksible løbesko til trail. Udvalget af sko har fokus på velvære og stabilitet, som du kan stole på. Kvaliteten er høj og dine forventninger bliver indfriet i dette udvalg. De stabile hiking sko giver dig en solid sål, som kan gribe fat i underlaget, og holder dig på benene. Du finder dem i en lang række farver og styles, der er moderne og sporty i deres udseende.

Grundlaget til dine naturoplevelser

Til de varme vandreture finder du vandre- og trekkingsandaler, som sørger for, at du får luft til dine tæer. Merrell har et helt unikt blik for koblingen mellem det praktiske og stil. Sørg for, at du har grundlaget i orden inden du tager afsted på dine naturoplevelser. I udvalget er der sko til den garvede vandrer med mange kilometer bag sig, men også til nybegynderen, der stadig mangler at tage de første skridt. Dyk ned i udvalget, og lad dette ekspert-brand guide dig til valget af de rigtige sko til dine oplevelser. På Zalando.dk finder du et stort udvalg af sportstøj og sportsudstyr til dine sportsoplevelser.

Inspiration

Merrell –  fodtøj til dig, der ikke kan sidde stille

Merrell har siden 1981 lavet yderst seriøse og gennemtænkte sko til dig, der elsker at bevæge dig, føle jorden under dine fødder og den vidtåbne himmel over dit hoved. For dig, der mærker verden gennem bevægelse og et aktivt, nysgerrigt liv. 

"Den bedste vandrestøvle nogensinde"

Brandets vandrestøvler har især fået rosende ord med på vejen. Den amerikanske publikation 'Backpacker Magazine' udnævnte i begyndelsen Merrells støvler som "de mest komfortable og funktionelle støvler i Nordamerika", og derefter tog det fart. Ordet spredte sig, og mærket voksede til ikke kun at favne vandrestøvler, men også alt det andet, der får dig fra A til B – og derimellem. Fra de travleste bygader til de smalleste bjergstier. 

Dette mærke er for dig, der elsker at bevæge ben og fødder og som har brug for gedigne sko, der får dig frem i verden med selvsikre, faste skridt. 

Glem alt om at hugge en hæl og klippe en tå

Fra 'born in the USA' har mærket nu fundet vej til vores virtuelle hylder, og vi er ganske stolte over at have dem i folden. Merrell designer og producerer tøj og sko til en hel række udendørsaktiviteter, og de sidder på fødderne af mange aktive løbere og vandrere – hvad enten de så skrider over grusstier eller asfalt. 

I kollektionerne finder man blandt andet vandrestøvler, vinterstøvler, sko, sandaler og klipklapper, som alle er af højeste kvalitet og behagelige at bruge. Alle produkter er gennemtestede, så man dermed sikrer, at de kan holde til enhver tænkelig udfordring i naturen. 

Ultimative low maintenance-sko

Hvis du har lyst til at udfordre dig selv og din løbestil, kan du også finde 'barefoot'-inspirerede sko, der beskytter dine fødder uden at give dem unødig støtte. Det tager lidt tid at vænne sig til denne løbestil, men efter blot et par få ture vil du opleve en helt ny, free-flowing stil, der føles mere naturlig, end det er tilfældet med dine vanlige løbesko, der faktisk kan støtte så meget, at de begrænser dig mere, end de fører dig fremad. 

Hvis du lytter til din krop – og især dine fødder – kan denne form for løb faktisk hjælpe dig til at blive en endnu bedre løber. Merrell er dog ikke kun for løbere eller hardcore vandrere. Det er et brand for dig, der stiller krav til dit fodtøj og kræver bedst mulig komfort i både hverdagen og fritiden.