Populære filtre
502 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

WEEKEND MaxMara – Klassisk italiensk tøj

WEEKEND MaxMara kom til verden i 1983, og udspringer fra mærket MaxMara. Visionen bag WEEKEND MaxMara er at tilbyde klassisk elegance i ægte italiensk stil, til kvinder som ønsker på én og samme tid at være velklædte og afslappede i weekenden.

Det er et brand der er kendt fra catwalken, hvor nogle af verdens smukkeste supermodeller har fremvist det tidsløse, klassiske og sofistikerede tøj af høj kvalitet, der aldrig går af mode. Det er tøj og tilbehør der er enkle, men af så høj kvalitet, at det stikker ud fra mængden.

WEEKEND MaxMara - speciel service

WEEKEND MaxMara tilbyder en særlig service til sine kunder. Det er muligt at få en virtuel stylist, som hjælper dig med at finde din helt egen stil. Din virtuelle stylist vil råde og vejlede dig til hvilket tøj der passer dig bedst. Både i forbindelse med farver, stil og størrelse. Der kan være stor forskel på hvilket tøj der passer én og hvad der passer en anden. WEEKEND MaxMara ligger vægt på at du skal føle dig elegant, afslappet og sofistikeret på én og samme tid. Din stylist kan hjælpe dig med at udvælge et designs i høj kvalitet, som kan bruges igen og igen og kan kombineres med hvad du ellers har i din garderobe og skabe et nyt unik look.

Invester i MaxMara – et køb du aldrig vil fortryde

Designstilen hos WEEKEND MaxMara er en spændende fusion af moderne klassiske italienske dyder, blandet med nye trends og tendenser. Deres nye kollektioner har et nyt og spændende udvalg af styles, der kan løfte din garderobe til helt nye højder. Et par jeans og en enkelt T-shirt, med et af mærkets lækre læderbælter, giver et elegant og samtidigt afslappet udtryk. Det er tøj og accessoires der passer perfekt til den moderne og modne kvinde.

WEEKEND MaxMaras smukke og moderigtige designs af både accessories og tøj, kan du bruge sæson efter sæson, da produkterne er i stilfulde og trendy design, med en twist af eksklusivt Haute Couture, som forbliver spændende uanset tiden. Noget som gør tøjet personligt til netop dig og din kropsform. Se derfor WEEKEND MaxMara som en langsigtet investering til din garderobe.

Udover deres stilfulde tøj, har WEEKEND MaxMara også med et lækkert udvalg af tilbehør i form af tasker, hatte, bælter og sko. Blandt andet har taskerne mange forskellige designs, så du kan have én taske til fest og én til hverdag.