Mode online

Populære filtre

Maximo: Tysk kvalitet i mere end 100 år

Maximo blev grundlagt i 1897, og er den dag i dag stadig en famliedrevet virksomhed specialiseret i design af finurligt, slidstærkt og behageligt børnetøj. Virksomheden kombinerer mere end 100 års erfaring med et skarpt øje for de nyeste trends, hvilket resulterer i veldesignet børnetøj i børnenes øjenhøjde.

Maximo producerer og designer deres børnetøj på samme faciliteter som det hele begyndte. Brandet udmærker sig ved børnehatte, kasketter og huer i fede farvekombinationer. Disse varme huer i blød uld og bomuld giver et strejf af solskin og varme på selv de mest grå dage.

Gå på opdagelse i en verden af sjove strikkede huer med ører eller andre detaljer, samt varme fleecehuer til vinterens mange eventyr. I de varme måneder beskyttes børnenes øjne og sarte hud mod solens stråler med lækre bøllehatte og kasketter. Virksomheden designer til alle årstider og stile, så der er noget for ethvert barn.

Varme i alle regnbuens farver

Noget af det vigtigste ved børnetøj er, at det skal kunne holde til alle børnenes gøremål og spændende påfund. Maximo designer en bred vifte af lunt tilbehør, der giver børnene den nødvendige komfort og varme på selv de koldeste dage.

De farverige designs giver enhver stil en iøjnefaldende kant, der tiltaler de fleste børn. Deres huer, handsker, hatte og halstørklæder matches nemt med vinterjakken eller flyverdragten. Du finder selvfølgeligt også items i en mere monokrom farvepalette, så har dit barn forelsket sig i én bestemt farve, kan de med Maximo iklæde sig deres yndlingsfarve fra top til tå.

Fra legeaftale til sko, tid med vennerne eller familieture i det grønne. Med Maximo er de mindstes komfort sikret. Brandet omfavner børn i alle aldre, fra de nyfødte til teenageren, deres designs taler til dem alle.

Maximo: Praktisk er aldrig kedeligt

Hos Zalando kan vi tydeligt se og mærke, at brandet har mange års erfaring indenfor design af accessories til børn og unge. Varme huer og handsker bliver med dem noget familiens yngste medlemmer vil elske at trække i.

Teenagerne elsker den mere chunky strik, der også fås med glitrende perle- og glimmer detaljer. Flere af Maximos designs kommer som både huer, handsker og halstørklæder; til stor glæde for den stilbevidste teenager, der elsker et monokromt og stilrent look.

Kollektionerne af Maximo børnetørklæder og -sjaler kommer i et stort valg af styles. Fra de traditionelle wrap-around tørklæder til de store, bløde halstørklæder med kvast.