Filter1

Marni
Katalog

158 varer

Marni – farverigt, flamboyant & fuldstændig fantastisk

Siden deres første kollektion blev lanceret i 1994, har fashionbrandet Marni hvert eneste år sat trends og udfordret selvsamme med deres farverige og kontrastfyldte designs, der altid kan få hoveder til at dreje.

Vild boheme, elegant & eklektisk

Det italienske modehus Marni blev grundlagt i Milano i 1994 af en chilensk kvinde med det fantastiske navn Consuelo Castiglioni. Mærket er i dag anerkendt over hele verden for sine forskellige ready-to-wear-kollektioner til både kvinder, mænd og børn samt et fantastisk udvalg af fantasifulde accessories som tasker, sko og statement-smykker. 

Francesco Risso har siden 2016 styret modetøjlerne som creative director, og med sit skarpe, kreative øje for detaljer har han formet en linje, der hylder mærkets rødder, men samtidig lader sig løfte af modernitet og personlige passioner. 

Farverige tasker, der giver spræl til indkøbsturen 

Marni har et helt særligt je ne sais quoi, der formår at blande klassisk elegance, vild boheme-stil og et strejf af glamour malet med den bredeste og fineste tilgængelige pensel. Vi kan for eksempel ikke få nok af deres fantastiske, farverige tasker, der med et glimt i øjet giver dig et ordentligt – og genkendeligt – statement med på vejen, hvor end du går eller står. 

Selv på noget så hverdagsagtigt som indkøbsturen kan de ikoniske shoppingtasker, lavet af vandafvisende og smudsafvisende stof, live enhver regnvejrsmandag op og samtidig sørge for, at du bogstaveligt talt kan få praktik og misundelsesværdig mode til at gå hånd i hånd.

En modig og udfordrende tilgang til livet

Det er faktisk muligt at klæde sig fra top til tå med disse kollektioner, der spænder fra caps og luksussolbriller og helt ned til et udvalg af farverige sokker! Der er altid et genkendeligt element i tøjet, der gennemsyrer alt, hvad brandet rører ved, om det så er den genkendelige kaninfigur eller de vilde kontrastfarver, der udfordrer vores gængse opfattelse af symmetri, og hvordan farver kan matches.

Med de opfindsomt blandede prints og modige, nogle gange oversized snit med minimalistisk detaljerigdom, kan du være sikker på, at hvert eneste stykke Marni du tilfører garderoben vil give et strejf af kunstnerisk, psykedelisk liv til dit outfit. Der er i sandhed tale om en original på fashion-scenen. Innovativ og nuanceret, farverig og ganske vovet – helt uden at ryste på hånden. Vi har stort set alle items på ønskelisten!