Katalog

Populære filtre
2.376 varer
stefan_ok
stefan_ok
4 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Marc O'Polo

Marc O'Polo er et premium brand, som har budt på ikonisk beklædning siden grundlæggelsen i Stockholm i 1967. I dag ligger hovedkontoret i Tyskland, og her designer modegiganten tøj, som i år fokuserer på et flot, ternet Herringbone-mønster, trendy kombination af flere farver på samme stykke tøj og retro-inspireret, sporty tøj og tilbehør.

Marc O'Polo er komfortablet og casual

I år handler det også om smarte chinos og lækker denim, som består af innovativt blødt fleksibelt materiale, der bevæger sig perfekt i takt med, at du sætter det ene ben foran det andet. Jerseybukserne, samt de ultra lette jakker i et smart design og de sporty T-shirts og poloer er blandt det moderniserede udvalg, som mænd og kvinde kan finde i mange forskellige pasformer og farver. Kvinderne kan også udstråle moderne feminine vibes med brandets nye farve dreamy dahlia, som er en stærk statement-farve i en blanding mellem pink og lilla. Det handler ikke kun om farven, men også om de små detaljer i form af en sløjfe i nakken eller trompet-ærmer. Den solide nuance kan nemt styles med blød hvid strik eller elegante midnatsblå bukser eller nederdele.

Det svensk-tyske brand omfavner den danske hygge med et varmt statement look i lyse farver som flødefarvet, blød beige og grå. The cosy look er en afslappet stil, som har noget helt særligt, der kan være svært at sætte finger på. Det er naturligt, casual og sporty på samme tid. Udvalget byder på smarte trøjer, som er designet i mode-landet Italien samt atletiske sweatere med satinbånd. De neutrale farver kan nemt kombineres med Marc O'Polos Feel Good Look-kollektionen, der byder på midnatsblå nederdele og miljøvenlige rygsække, så du ikke kun har det godt med dig selv, fordi du forkæler dig selv, men også fordi du er god ved naturen.