Filter1

1,904 varer

Marc O Polo er nordisk ekstravagance til modeentusiaster, som har øje for rene linjer og de små detaljer. I mere end 50 år har dette svenske brand leveret moderne casual mode til damer, herrer og børn. Det er nordisk luksus til ham og hende, som elsker urban, afslappet mode. Udvalget af strømper, undertøj, pullovers, frakker, nederdele, jeans og meget mere er enkelt og naturligt, men stadigvæk innovativt.

Marc O Polo danner basen i dit klædeskab

Hvert års kollektion består af ukompliceret mode. Det er ædle og naturlige materialer, som daner basen af kvalitetsprodukterne, der passer perfekt ind i den skandinaviske hverdag. Farverne er for det meste blide og rolige nuancer, hvilket betyder, at du kan være sikker på at vedligeholde en trendy garderobe i flere år med Marc O Polo tøj i skabet. Der er fokus på de små, sofistikerede detaljer, som gør et kvinde-look med hvid t-shirt og grå nederdel til meget mere, end det lader til at være på papiret. Du kan gøre det endnu mere interessant med en taske i grå tågefarve hængende på skulderen.

Sofistikeret nordisk tøj til alle lejligheder

Svenskernes friske vision giver rig mulighed for at udstråle personlighed takket været deres tøj og tilbehør. Udvalget byder også på mørke, varme nuancer udover de milde cremefarver. Derudover har både damer og herrer også mulighed for at vælge over- og underdele med print, striber eller andet mønster efter smag og behag. Mens kvinderne kan være elegante med en fin, ny læder nederdel, så kan mændene vælge en raffineret skjorte eller en skarpsindigt tætsiddende langærmet trøje. Sidstnævnte passer perfekt til casual friday, hvis den kombineres med et par mørkeblå jeans. Det ekskvisitte udvalg er så bredt, at det kan hjælpe kvinderne med at forberede sig til brunch med veninderne, det kan inspirere mændene til fodbold med vennerne, og det gør jer begge klar til den næste date.

Inspiration

Marc O'Polo

Marc O'Polo er et premium brand, som har budt på ikonisk beklædning siden grundlæggelsen i Stockholm i 1967. I dag ligger hovedkontoret i Tyskland, og her designer modegiganten tøj, som i år fokuserer på et flot, ternet Herringbone-mønster, trendy kombination af flere farver på samme stykke tøj og retro-inspireret, sporty tøj og tilbehør.

Marc O'Polo er komfortablet og casual

I år handler det også om smarte chinos og lækker denim, som består af innovativt blødt fleksibelt materiale, der bevæger sig perfekt i takt med, at du sætter det ene ben foran det andet. Jerseybukserne, samt de ultra lette jakker i et smart design og de sporty T-shirts og poloer er blandt det moderniserede udvalg, som mænd og kvinde kan finde i mange forskellige pasformer og farver. Kvinderne kan også udstråle moderne feminine vibes med brandets nye farve dreamy dahlia, som er en stærk statement-farve i en blanding mellem pink og lilla. Det handler ikke kun om farven, men også om de små detaljer i form af en sløjfe i nakken eller trompet-ærmer. Den solide nuance kan nemt styles med blød hvid strik eller elegante midnatsblå bukser eller nederdele.

Det svensk-tyske brand omfavner den danske hygge med et varmt statement look i lyse farver som flødefarvet, blød beige og grå. The cosy look er en afslappet stil, som har noget helt særligt, der kan være svært at sætte finger på. Det er naturligt, casual og sporty på samme tid. Udvalget byder på smarte trøjer, som er designet i mode-landet Italien samt atletiske sweatere med satinbånd. De neutrale farver kan nemt kombineres med Marc O'Polos Feel Good Look-kollektionen, der byder på midnatsblå nederdele og miljøvenlige rygsække, så du ikke kun har det godt med dig selv, fordi du forkæler dig selv, men også fordi du er god ved naturen.