Filter1

Mammut
Katalog

165 varer

Mammut er et af de brands med mest indflydelse indenfor klatring i sportens verden. Brandet har eksisteret i over 150 år og de designer premium-produkter til udendørssport. Det ville være svært at finde en, der elsker at dyrke sport i bjergene, som ikke kender mærket fra Schweiz. Sportstøjet er det perfekte gear til at være aktiv i naturen, men det virker også fantastisk til at holde sig varm i det kolde nordiske vejr.

Cool sportstøj til dage med eller uden sne

Dette schweiziske mærke tester tøjet hjemme i Alperne. Al den research, som de har foretaget i løbet af flere årtier, danner et stabilt grundlagt for eksklusivt sportstøj til både mænd og kvinder. Udvalget dækker over alt fra praktiske rygsække til hardshell-jakker, bukser og meget mere. Generelt kombinerer tøj fra Mammut funktionalitet og performance i et moderne design. Dette har schweizerne bevist på det seneste, hvor de er begyndt at designe mere praktisk men også fedt lifestyle-tøj, som også kan bruges i de kolde vintermåneder – også selvom du ikke er på skiferie. De seneste kollektioner byder på både maskuline og feminine fleecejakker til både inden- og udendørs brug samt cool vinterstøvler til, når mørket står på. De varme farver er de mest fremtrædende i det nuværende udvalg med jakker, veste og langærmede trøjer i masser af både røde, blå og grå nuancer. Du kan sagtens være trendy, hvis du kombinerer et par jeans med en af kollektionens overdele, som også findes i neonfarver.

Mammut designer det rette hiking-udstyr

Som individer, der elsker at tilbringe timevis blandt bjerge, sne og træer, kommer det ikke som en overraskelse at schweizerne tager god hånd om naturen. Sportstøjet produceres under optimale forhold med blandt andet fair trade-bomuld. Derfor føler du dig ikke blot godt tilpas i tøjet takket været kvaliteten og komforten, men du kan roligt træde terrænet tyndt med en god fornemmelse i kroppen, velvidende at designerne fra Schweiz sætter lige så meget pris på naturen, som du gør. Det gælder også, hvis du investerer i hiking-sko, trekking-sko eller vandresko i de mange flotte farver fra dette populære sportsmærke. Nu er det din tur til at gå på opdagelse i naturen med premium-sportstøj.

Gå ikke glip af