Filter1

Lloyd
Sko, tøj og accessories

480 varer

Brandet skriger af elegance og stil. Lloyd henvender sig til dig, som ønsker en hverdag, hvor et sofistikeret look sidder lige i skabet. Kollektionen byder på mange forskellige modeller, dog møder du en gennemgående stil, hvor eksklusivitet er nøgleelementet. Modellerne er fyldt med fine detaljer og materialet varierer fra sko til sko. Dette former et udvalg, som du let kan forelske dig i.

Lloyd – sofistikeret og street

Kollektionen fra brandet spænder bredt. Ikke nok med at de fremviser de fineste sko til herrer, så gør de sig også bemærkelsesværdige i deres udvalg af sneakers. Det er den moderne sko, som de har taget til sig og givet et frisk pust. En klassisk sko, hvor der er blevet leget med farverne. Spændende sammensætninger gør, at skoene skaber blikfang. Prøv selv med et par sko til sorte jeans og se hvordan de giver liv til dit samlede look. Afrund med en cap på hovedet, og fuldend et streetinspireret look fra top til tå. En god mulighed til den afslappede hverdag.

Skabt dit eget udtryk

Fra en street attitude til et elegant twist. Lloyd formår at være synlig i begge lejre. Deres kollektioner af fine herresko vidner om en sans for detaljen. I alle modellerne er der skabt detaljer på baggrund af materialer og andre finesser. Det former en speciel energi, som er sjælden. Hop i dit yndlingspar og style med jakkesæt. Går du efter et stilet og samlet look, kan du med fordel vælge en sko, der matcher dit jakkesæt. Ønsker du derimod at være rebelsk og sætte en ny mode på dagsordenen kan du eksperimentere med en af de mere vilde sko. Velkommen til en verden af leg.

Gå ikke glip af

null