Filter1

Lloyd
Katalog

396 varer

Brandet skriger af elegance og stil. Lloyd henvender sig til dig, som ønsker en hverdag, hvor et sofistikeret look sidder lige i skabet. Kollektionen byder på mange forskellige modeller, dog møder du en gennemgående stil, hvor eksklusivitet er nøgleelementet. Modellerne er fyldt med fine detaljer og materialet varierer fra sko til sko. Dette former et udvalg, som du let kan forelske dig i.

Lloyd – sofistikeret og street

Kollektionen fra brandet spænder bredt. Ikke nok med at de fremviser de fineste sko til herrer, så gør de sig også bemærkelsesværdige i deres udvalg af sneakers. Det er den moderne sko, som de har taget til sig og givet et frisk pust. En klassisk sko, hvor der er blevet leget med farverne. Spændende sammensætninger gør, at skoene skaber blikfang. Prøv selv med et par sko til sorte jeans og se hvordan de giver liv til dit samlede look. Afrund med en cap på hovedet, og fuldend et streetinspireret look fra top til tå. En god mulighed til den afslappede hverdag.

Skabt dit eget udtryk

Fra en street attitude til et elegant twist. Lloyd formår at være synlig i begge lejre. Deres kollektioner af fine herresko vidner om en sans for detaljen. I alle modellerne er der skabt detaljer på baggrund af materialer og andre finesser. Det former en speciel energi, som er sjælden. Hop i dit yndlingspar og style med jakkesæt. Går du efter et stilet og samlet look, kan du med fordel vælge en sko, der matcher dit jakkesæt. Ønsker du derimod at være rebelsk og sætte en ny mode på dagsordenen kan du eksperimentere med en af de mere vilde sko. Velkommen til en verden af leg.

Gå ikke glip af

Henri Lloyd – sport med mode

Med produkter fra Henri Lloyd får du kvalitetsprodukter, der er designet til at kunne modstå vind og vejr, og som passer bl.a. perfekt til dig, der har en aktiv outdoor livsstil. Selvom designet er baseret på denne livsstil, er det dog gode produkter, der kan bruges af alle. Det er produkter i en eksklusiv kvalitet, som er lavet af gode materialer designet til udendørs. Derfor er produkterne ofte vind og vandtætte. Derudover er der også taget hensyn til din komfort, og de nøje udvalgte tekstiler gør det muligt for din hud af ånde. Det er denne kombination af komfort og funktionalitet, som gør at bl.a. deres jakker egner sig perfekt til omskifteligt vejr og kan følge med din aktive livsstil. Men tøj og jakker er mere end bare funktionalitet, og Henri Lloyd har haft stor fokus på at skabe originale designs. Med praktiske lommer og lukning er jakken designet til at være funktionel og dækker dine behov. Samtidig er det stilede designs, der ofte er f.eks. figursyede. Alt dette kombineret med smarte farver og detaljer gør Henri Lloyd produkter til et godt valg til f.eks. din udendørsgarderobe. Hos Zalando.dk ønsker vi at vores kunder skal have muligheden for at finde de absolutte bedste produkter, derfor finder du hos os et godt udvalg af produkter fra dette gennemtænkte og funktionelle brand.

Komfortabelt tøj til udendørs i eksklusivt design

Det britiske brand Henri Lloyd har taget udgangspunkt i en udendørs livsstil - med særligt fokus på det maritime. De skubber hele tiden til begrænsningerne, så de kan skabe nogle nye innovative produkter, som er funktionelle, smarte og bekvemme. Dette har gjort dem kendt som et af de mest eftertragtede brands inden for kvalitetstøj til en aktiv livsstil og sejlads. Med mere end 50 år i branchen er det et brand, der formår at forene erfaring med de nyeste teknologier og tiltag inden for bl.a. udendørsgarderoben. Dette ses tydeligt i deres produkter, som er gennemtænkt til mindste detalje. Formålet er at skabe den bedste komfort både med hensyn til udseendet og bekvemmeligheden. Det er vigtigt, at designet tiltaler dig, og at din krop befinder sig godt tilpas i tøjet. Derfor lægger Henri Lloyd stor vægt på at skabe det bedst mulige design af kvalitetsmaterialer. Hos Zalando.dk fører vi en lang række af de bedste mærker, og bestræber os altid på at have et godt og varieret udvalg. Så hvis du leder efter noget uovertruffen udendørtøj til en aktiv livsstil, vil dette tøj ikke kun være komfortabelt, men give dig tøj i et unikt design, der egner sig perfekt til mange forskellige sæsoner og vejr.