Katalog

Populære filtre
249 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

La Perla – Fra kvinder til kvinder

La Perla er en italiensk undertøjsvirksomhed, der blev grundlagt i 1954 af italienske Ada Masotti; en talentfuld kvinde, der syede korsetter til kvinderne i Bologna. Den viden og ønsket om at skabe lækkert undertøj til kvinder af kvinder er nøglen bag deres succes, som i dag også omfatter kollektioner med badetøj og nattøj i samme luksuriøse stil. La Perla er undertøj, der tager udgangspunkt i, at man skal føle sig lige så lækker med sit undertøj som med sit ydertøj. Det er lingeri, hvor der er fokus på de allermindste detaljer, hvilke ikke alene gør det behageligt at have på, men også får dig til at føle dig helt særlig.

La Perla – undertøj op gennem tiden

La Perla er eksklusivt lingerimærke fra Italien, og i de næsten 70 år, som firmaet har eksisteret, har de produceret undertøj, der har understøttet kvinders behov for lækkert og behageligt undertøj. De har formået at følge og understøtte de forskellige trends, der blandt andet fik kvinder til at efterspørge eksklusivt undertøj, der kunne få dem til at fremstå særlig og ikke mindst kvindelig med stort K.

Lingeri er ikke bare lingeri, og hvad der er moderne i dag var ikke nødvendigvis moderne for 10 år siden. Det ved La Perla alt om, og de har til alle tider udviklet og produceret undertøj, nattøj og badetøj, der passer til tidens trend og har løbende ændret designs, snit, farver og andet for at trend-sætte eller efterkomme moden. Firmaet har været tro mod grundlæggerens profession, og blandt andet er deres korsetter et lille kunstværk i sig selv. Brugen af tyk, lækker silke og blonder har altid haft en særlig plads i deres produkter.

I dag er det også muligt at finde lækkert og praktisk undertøj til den aktive kvinde. Det er undertøj, der er mere praktisk at have på i en travl hverdag, men stadig af samme høje og lækre standard som La Perla ellers er kendt for. Det samme gælder også for deres bade- og nattøj.

La Perla og bæredygtighed

Som markedsleder af eksklusivt lingeri anerkender La Perla deres ansvar og arbejder målrettet for en mere bæredygtig produktion af deres varer. Det gøre de ved at støtte op om flere organisationer, der arbejder for forbedring. La Perla undersøger deres produkter løbende og ofte, før deres eksklusive produkter er færdige og bliver sendt ud til deres butikker, til glæde for de kvinder, der senere køber dem.