Brandet startede med en læderjakke og tilbyder nu en komplet kollektion til mænd og kvinder. Ideen til khujo opstod under et længere ophold i Manhattans East Village, hvor en enkel tanke blev starten til noget nyt. Med tanken "hvorfor ikke gøre læderjakker fra vintagefilm til allemandseje?”

Med dette i tankerne, vendte en ung globetrotter tilbage til sin lejlighed i Hamburg og gjorde sin idé til virkelighed. Autenticitet og kærlighed til materialerne spredte hurtigt brandets popularitet til alle afkroge i Hamborg. Passionen banede vej til det endelige mål.

khujo – opdater din stil

I 2001 blev brandet et officielt varemærke og fra den dag spredte brandet sig til hele Europa. khujo er i dag tilgængelig over hele Europa og Canada. Brandet har udviklet sig fra en lokal jakkeproducent til et internationalt anerkendt brand med rødder i tysk mode.

Modebrandet er solidt etableret i modebranchen. I 2010 lancerede modekoncernen den første komplette livsstil kollektion og er gennem alle sæsoner forblevet tro mod den urbane signatur. Med base i Hamborg kan du fornemme den skandinaviske signatur strømme gennem de skønne farver, linjer og prints.

Designstilen omfatter lidt af det hele. Gå på opdagelse blandt klassiske vintage-inspirerede styles og nutidige mode stilarter – perfekt til et liv i byen. Hvert stykke tøj sprudler af khujo. Med en stærk passion for detaljer får du en helt unik stil, som fashionistaer på gaden sukker langt efter.

Casualness er det helt store emne i kollektionerne til mænd og damer. Selvom mange af modellerne er afslappede er det elegante touch ikke til at tage fejl af. Uanset om du går efter et casual og tilbagelænet vibe eller ønsker at skrue op for det elegante vibe står Zalando.dk klar med lidt af hvert.