Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra Kenzo

Filter
  • Mærke
  • Pris
1 varer
|Sorter efter:

Tilbage i 1970 gjorde japanske Kenzo Takada sit indtog på den internationale modescene. I en butik i Paris solgte han sit håndlavede tøj til de parisiske kvinder. KENZO, som mærket seks år senere blev døbt, er siden blevet et højt respekteret modehus. De slog for alvor deres status som et af verdens mest ekslusive brands fast da de i 1993 KENZO del af den prestigefyldte LVMG Group. I dag favner KENZO alt fra tøj og sko til accessories og parfumer og mærket er er kendt for deres konstante fornyelse. KENZO fik for nogle år tilbage et velfortjent comeback da Carol Lim og Humberto Leon i 2011 overtog den kreative føretrøje hos . Med de to erfarne designere bag roret har KENZO oplevet en ekstrem succes, der blev kickstartet da de præsenterede den famøse sweatshirt med et broderet tigerhoved.

KENZO: Ekslusive accessories til alle anledninger

På Zalando.dk finder du et farvestrålede udvalg af KENZOs lækre designs, der passer til ethvert outfit. Især de fantastiske tørklæder er perfekte til at give et feminint touch til en læderjakke eller en lækker sweater. KENZO kan noget helt særlig farver og eksperimenterer konstant med nye prints, mønstre og snit. Deres unikke farvesammensætninger og eksklusive kvalitet, rammer plet i enhver modebevidst mand eller kvindes hjerte. KENZO er derfor også det perfekte mærke at gå til hvis du ønsker at opgradere din hverdags stil, ligegyldig om du er til jeans eller kjoler. Så gå opdagelse i KENZOs glade univers her på Zalando.dk og bliv inspireret.

Hold øje med

Kenzo – Varm med måde

Kenzo er et brand med en lang og rig historie bag sig. Mærket er japansk af oprindelse, og blev stiftet af en herre ved navn Kenzo Takada. Han var skrædder, og startede sin egen butik i Paris i 1970. Her solgte han sit eget, håndlavede tøj, og konceptet opnåede hurtigt stor popularitet. Siden da er det kun gået én vej for brandet - fremad, og den dag i dag er Kenzo et aldeles anerkendt modehus. Brandet er kendt for at være under evig fornyelse, så der er altid friske skud på stammen fra Kenzo. I dag er det de to garvede designere, Carol Lim og Humberto Leon, der leder den kreative diskurs i modehuset. Deres indflydelse har bragt endnu mere prestige til det eksklusive modehus. Kenzo designer og producerer både tøj, sko, parfumer og accessories, men i sortimentet her finder du primært tørklæder, huer og handsker. Det er nemlig en af de modegenrer, som Kenzo mestrer allerbedst, så vi synes, at du derhjemme skal have mulighed for, at få glæde af de luksuriøse modeller fra mærket.

Kenzo – Naivistisk mode fra japansk modehus

Her på Zalando.dk har vi samlet et spændstigt udvalg af det fedeste tilbehør til de kolde måneder fra Kenzo. Materialekvaliteten er helt i top, og designarbejdet er holdt simpelt, men at være både nyskabende, interessant og pænt. Designerne bag kollektionen har blandt andet hentet inspiration i dyreriget, og det kommer til udtryk i form af nærmest naivistiske mønstre inspireret af sneleopardens pels. De utraditionelle designs gør Kenzo's accessories til et spændende og unikt supplement til nærmest ethvert tænkeligt outfit. Her på siden har vi samlet alt det bedste fra det japanske brand, så du også kan få glæde af de lækre designs og materialer. Tag et kig på siden her, vi har gjort det let og overskueligt, så du uden besvær kan finde lige præcis den model, der passer bedst til dig, dit behov og din stil. Modellerne fås i varierende farver, blandt andet er sorte, blå, hvide og gule nuancer gennemgående, så der er sikkert også en model i en farve, som vil falde i din smag. Så giv de kolde efterårs, vinter og forårs - måneder et friskt, let og legende pust, og hold samtidig på varmen med huer, handsker og halstørklæder fra Kenzo.