Filter1

324 varer

Brandet har indtaget den skandinaviske modescene. Karen by Simonsen har formået at skabe kollektioner, hvor minimalisme og det enkelte design er gennemstrømmende. Unikke detaljer på alle items er med til at differentiere brandet på markedet. Kollektionen byder på en sofistikeret og sart farvepalet, hvor den moderne kvinde kan stråle igennem. Smukke prints og fine detaljer kendetegner det danske brand.

Karen by Simonsen – dansk elegance og minimalisme

Opdater din garderobe med den nyeste mode. Hvis du elsker minimalisme og et enkelt udtryk er brandet for dig. Vi elsker deres items, da de er fyldt med enkle detaljer. Over hele linjen ses detaljer, som er brugt på mange måder. Blonder går igen og er en sød og fin detalje til en enkel top. Til festen kan du med fordel iklæde dig et par sorte løse bukser. Style med en hvid top, hvor detaljerne vidner om sans for mode. Du skaber på denne måde både kontrast med farverne, men også i selve designet. En unik måde at få din personlige stil frem.

Fremhæv din personlige stil

En detalje som er værd at lægge mærke til, er brandets unikke øje for fine prints. Gennem kollektionen ses flere eksempler på prints, som giver liv til det enkelte item. Du kan selv skabe fede kontraster, ved at sammensætte et enkelt piece med det smukke print. Derudover kan du også skabe et anderledes udtryk med unikke smykker. Tilføj en enkel halskæde og skab stil med print. Den bedste måde at få din personlige stil frem er ved at udforske og eksperimentere. Forny din garderobe med smukke items, som kvinder overalt vil elske. Søde detaljer og femininitet får du med Karen by Simonsen.

Inspiration