Katalog

Populære filtre
823 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Oplev nordiske klassikere med J.LINDEBERG

Det skandinaviske modehus J.LINDEBERG blev grundlagt i 1996 og har siden udlevet sin vision om et internationalt brand rettet mod den moderne og kvalitetsbevidste kunde. Brandet har en unik evne til at kombinere sport og mode. Gennem skarpe silhuetter inspireret af nordisk minimalisme og kombineret med funktionaliteten fra activewear designer de skræddersyet tøj til en moderne og bevægelig livsstil. I dag finder du J.LINDEBERG i mere end 35 lande fra Stockholm til Hong Kong. Hos Zalando er vi stolte af at præsentere dig for dette kvalitetsbevidste brand, der tilbyder en helt unik kombination af sporty fleksibilitet og lækre silhuetter til din garderobe.

Underspillet elegance. Overlegent design

Fra brandets bløde pullovers i strik til deres specialdesignede sportsitems til både golf, ski og løb. Der er noget helt unikt over J.LINDEBERGs kollektioner. Du vil hurtigt se, hvordan flere af deres pullovers og T-shirts er inspireret af golfsportens tidløse elegance og klassiske snit. Træk i polotrøjer designet til bevægelse og med et klassisk udtryk. Fra de bløde pasteller til de skarpe pangfarver designer J.LINDEBERG til alle udtryk.

Med dette brand får du muligheden for at tage sportens rå funktionalitet med ind i hverdagen. De bløde og slidstærke jakker kan bruges fra skibakken til hverdagen. Den unikke fusion af funktionelle materialer og skandinavisk minimalisme bringer sportsglæden med ind i alle dele af hverdagen. Du finder selvfølgeligt også items designet til skibakkerne, da hjørnesten i alle brandets kollektioner er deres tøj til ski- og snowboardsporten, hvorfor du altid vil kunne finde slidstærke og veldesignede skibukser hos J.LINDEBERG.

Forrest inden for bæredygtigt design

Brandet har længe før det blev mainstream fokuseret på mere bæredygtige og kvalitetsbevidste metoder til design og produktion. Det gennemsyrer alt, hvad de laver, og ansvar er hovedingrediensen i brandet. Alle dele af kollektionerne er nøje udvalgte, og holdbarheden afspejler denne sans for detaljen.

Hos Zalando elsker vi brands, der designer kollektioner i høj kvalitet. På denne måde sikrer vi, at du får lækre items til din garderobe, der holder sæson efter sæson. Med J.LINDEBERG får du design, der er produceret fra de bedste råmaterialer, der alle er nøje udvalgte. Mærk selv forskellen fra hverdag til fest og skibakke. Fra top til tå mærker du med det samme, at du har et helt særligt stykke tøj i hånden. Fra iøjnefaldende mønstre til de afdæmpede skandinaviske farvepaletter; du finder tøj i moderigtige farver, der holder i mange sæsoner ud i fremtiden.