770 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det svenske brand blev etableret tilbage i 1996 af Johan Lindeberg. Formålet var som udgangspunkt at udfordre den daværende mode- og golfindustri. J.LINDEBERG har en stærk vision. De vil bygge bro mellem skandinavisk mode og funktion med rebelsk raffinement. Det lækre tøj er designet i Stockholm til den aktive livsstil. Brandet ønsker at beklæde mennesker, som ønsker at ændre verden.

J.LINDEBERG – et brand med stærke ambitioner

Forudsætningen for fortsat forbedring kræver en eksperimenterende attitude og en kultur, hvor man tør fejle. Dette integrerer J.LINDEBERG i deres egen filosofi og du kan blive en del af denne. Virksomheden sigter efter at kombinere verdensmoden med sportswear ved at tilbyde fremragende modeller til den aktive livsstil. I dag kan du finde mode-, golf-, ski- og sportstøj i brandets fantastiske kollektioner, som repræsenteres i mere end 35 lande. Kollektionerne er tydeligt spækket med beklædningsdele, som gør dig toplækker på golfbanen eller hvor du foretrækker at udfolde dine talenter. Brug en af de lækre strikpullovers uden ærmer under en hvid T-shirt og du har et look i særklasse på et splitsekund.

Nordiske klassikere

Svenske Johan Lindeberg er i sit es, når han får lov at udfolde sig indenfor design og kreativitet. Det er den skandinaviske stil, som bliver hyldet gang på gang. Han har indtaget modescenen med sine fantastiske kreationer, som byder på samme udsøgte stil, men som samtidig byder på overraskelser, som modeelskerne tager imod med kyshånd. Den nordiske mode repræsenteres gennem J.LINDEBERG på en klassisk måde. De klassiske designs får det til at krible i fingrene på de modebevidste mænd og kvinder, som går benhårdt efter, hvad de vil have. Det skandinaviske sortiment byder på underspillede nuancer såvel som iøjnefaldende farver, som liver ethvert outfit op. Gå på jagt i det fremragende udvalg her på Zalando.dk.