accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Haglöfs

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
84 varer
  • 1
  • 2

Haglöfs

Haglöfs gør både hverdagsaktiviteterne og udendørseventyrerne lidt sjovere. Du kan føle dig godt tilpas med solide og holdbare produkter i form af både tasker og tøj, som er topmoderne, fra den svenske miljøvenlige brand.


Funktionelt og stilrigt outdoor tøj

Det svenske brand er mest af alt kendt for sine tasker. Det hele startede ud, for over hundrede år siden, da den første Haglöfs rygsæk så lyset. I dag kan du købe masser af fede rygsække fra det nordiske outdoor mærke på siden. Inspirationen kommer naturligvis fra naturen, så firmaets medarbejdere er selv ude en tur ude i terrænet eller i forbindelse med andre udendørsaktiviteter, hvis de står og mangler gode ideer. Generelt tager de dine verdenseventyr til nye niveauer og du kan sagtens bruge en Haglöfs rygsæk som skoletaske eller til universitetsbøgerne. Rygtaskerne er skabt af godt og solidt materiale, som sagtens kan holde til de tunge skolebøger og din bærbare computer. På samme tid er de også designet i stilrige designs, så du kan følge de seneste trends.

De overrasker gang på gang med sine kollektioner både med nye produkter samt lækre fornyelser af klassiske Haglöfs produkter. Derudover er naturligvis vigtigt for naturelskere at det svenske outdoor brand netop går op i at passe på moder jord. Så hvis du sætter pris på at dit tøj er kvalitetsstemplet, så kan du sikkert og roligt købe Haglöfs på Zalando. Her taler om vi om designer outdoortøj som lever op til alle forventninger om design, bæredygtighed samt funktionalitet. Udover de populære rygsække, så kan du også købe tøj fra det nordiske outdoor brand til både damer og herre på Zalando. Du kan for eksempel gå efter en Haglöfs jakke med robust eller blød overflade. Derudover designer de moderne svenskere også overtøj som er fremstillet af økologisk bomuld eller genbrugsmaterialer.