accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Haglöfs

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
80 varer
  • 1
  • 2

Haglöfs

Haglöfs har længe været den aktive befolknings foretrukne brand. Virksomheden er vellidt og kendt for deres genkendelige logo og høje krav til outdoor wear. Det svenske brand bringer dig og naturen tættere på hinanden med dets mange års erfaring indenfor omskifteligt tøj. Det betyder, at du kan nyde naturen gennem alle årets årstider. Tøjet er et yderst komfortabelt valg til det aktive formål.

Gå i ét med naturen med Haglöfs

Ikke nok med, at Haglöfs har mange års erfaring medslidstærkt tøj til den udfordrende natur, så holder de farvespektret indenfor de naturbundne farver. Nuancerne er jordbundne. Du finder blå farver der minder om søens vand, brune farver der binder dig sammen med jorden og grønne farver, der matcher græs og mås. Udvalget er varierende, men altid underspillet, så du kan føle dig i ét med naturen. Samtidig holder tøjet kroppen komfortabel uanset, hvilket slags vejr du befinder dig i. Udformningen af tøjet sørger for, at du aldrig føler dig begrænset. Derfor sættes dine behov altid først i produktionen af det funktionelle tøj.

Haglöfs er særlig kendt for deres legendariske rygsække. Rygsækkene er synonym med kvalitet i særklasse og funktion. Tasken fås både som rygsæk og sportstaske lige til at tage i hånden eller smide over skulderen. Producenterne af produkter til den aktive livsstil er godt klar over de høje krav, som de glade motionister stiller til deres grej. Det skal ikke længere kun være funktionelt, det skal også være moderigtigt. Derfor har Haglöfs naturligvis et tilfredsstillende sortiment af stilfulde tasker. Designet er underspillet og klassisk, hvilket gør dem ideel til ethvert formål. Taskerne er lavet til den krævende aktiviteter, men kan bruges til hverdag. Find din nye Haglöfs-favorit her på Zalando.dk.