Katalog

Populære filtre
335 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Campingentusiast, klatremus, seriøs vandrer eller blot hverdagsmotionist med behov for fuld beskyttelse i al slags vejr. Haglöfs leverer varen, når kroppen skal pakkes ind mod elementerne. Mere end 100 års erfaring fornægter sig ikke, så læg ansvaret i hænderne på dette svenske mærke og nyd alle former for outdoor-aktiviteter.

Udendørsoplevelser for enhver med Haglöfs

Der kan være brug for Haglöfs på alle tider af dagen og året. Derfor vælger mange folk at opbygge en basisgarderobe med dette funktionelle mærke som omdrejningspunkt. Items som regnjakke, vinterjakke, vest, fleecejakke, vandrebukser, funktionstrøjer og lignende ting er nemlig must-haves. Det er beklædningsgenstande i praktiske og beskyttende materialer, som holder regn, vind, sne eller kulde ude. Det er til kolde dage på julemarked, weekendture i skoven om efteråret, campingferie, cykelture eller en frisk gåtur, når bøgen springer ud, samt meget andet.

Bliv herre over vejret i det rette outfit

Hverdagsting som at cykle til arbejde, hyggeting med masser af gåture eller deciderede ekspeditioner eller rejser i udfordrende terræn. Haglöfs sørger for at dække dig komplet ind med deres praktiske og innovative sortiment af både beklædning, fodtøj og tilbehør. Det er kollektioner, der er perfekt afstemt – både i forhold til design og funktionalitet, så man altid er smart klædt på i natur og by. En rød tråd ses gennem hele sortimentet, og dermed er der perfekt mulighed for at kombinere lag-på-lag, hvis man ønsker det ultimative sportslook. Det er også populært eksempelvis at tilføje en af de fede dunjakker sammen med jeans og sneakers eller lignende ting for en casual og urban stil. Og glem så ikke de mange skomodeller, rygsække og andet sporty guf!

Gå ikke glip af

Haglöfs

Haglöfs gør både hverdagsaktiviteterne og udendørseventyrerne lidt sjovere. Du kan føle dig godt tilpas med solide og holdbare produkter i form af både tasker og tøj, som er topmoderne, fra den svenske miljøvenlige brand.

Funktionelt og stilrigt outdoor tøj

Det svenske brand er mest af alt kendt for sine tasker. Det hele startede ud, for over hundrede år siden, da den første Haglöfs rygsæk så lyset. I dag kan du købe masser af fede rygsække fra det nordiske outdoor mærke på siden. Inspirationen kommer naturligvis fra naturen, så firmaets medarbejdere er selv ude en tur ude i terrænet eller i forbindelse med andre udendørsaktiviteter, hvis de står og mangler gode ideer. Generelt tager de dine verdenseventyr til nye niveauer og du kan sagtens bruge en Haglöfs rygsæk som skoletaske eller til universitetsbøgerne. Rygtaskerne er skabt af godt og solidt materiale, som sagtens kan holde til de tunge skolebøger og din bærbare computer. På samme tid er de også designet i stilrige designs, så du kan følge de seneste trends.

De overrasker gang på gang med sine kollektioner både med nye produkter samt lækre fornyelser af klassiske Haglöfs produkter. Derudover er naturligvis vigtigt for naturelskere at det svenske outdoor brand netop går op i at passe på moder jord. Så hvis du sætter pris på at dit tøj er kvalitetsstemplet, så kan du sikkert og roligt købe Haglöfs på Zalando. Her taler om vi om designer outdoortøj som lever op til alle forventninger om design, bæredygtighed samt funktionalitet. Udover de populære rygsække, så kan du også købe tøj fra det nordiske outdoor brand til både damer og herre på Zalando. Du kan for eksempel gå efter en Haglöfs jakke med robust eller blød overflade. Derudover designer de moderne svenskere også overtøj som er fremstillet af økologisk bomuld eller genbrugsmaterialer.