Katalog

Populære filtre
9.568 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Esprit

Det er næsten for godt til at være sandt, men Esprits opstart er nu engang virkelighed. De to grundlæggere, Susie Buell og Doug Tompkins, mødtes nemlig da Buell samlede Tompkins op langs Route 89, hvor han tomlede. Et halvt år efter var de gift, og begyndelsen på drømmeeventyret med Esprit var skudt i gang. Det var engang i 60'erne. Og i dag, hvor vi er i det enogtyvende århundrede, står logoet stadig utroligt skarpt i alle modefolks bevidsthed. Dette cool Westcoast-mærke har nemlig formået at følge tiden, hvilket blandt andet betyder, at vi her på Zalando også er leveringsdygtige i de lækreste kollektioner af modetøj, fodtøj og tilbehør til hele familien. Mange af kædens butikker er tilmed lukket ned, da handlen som bekendt foregår online rigtig mange steder i dag. Det betyder omstillingsparathed og let tilgængelig mode hele døgnet rundt på alle årets 365 dage. Dermed vil Esprit også være en del af din garderobe, hverdag, fritid og fest langt ud i fremtiden, hvilket skaber glæde og tryghed blandt den store fanskare på verdensplan.

Gå hele vejen med Esprits drømmekollektioner

Der er masser af yndlings-items at finde i udvalget fra Esprit. Her får du preppy amerikanermode med inspiration fra hjemstavnen i Californien, hvor de nyeste trends udvikler sig hurtigt. I disse skiftende trends og modetendenser har mærket dog på ypperste vis formået at finde deres helt egen plads, hvor tidløshed og klassisk originalitet stadig er bevaret. Det betyder også, at Esprit gør sig klart, at der ikke er tale om avantgarde mode, men om tidens urbane og velklædte looks i mere kommercielle stilarter. Det er modetøj, som hele familien har brug for i det daglige, når der skal arbejdes, studeres, dyrkes sport og holdes ferie. Mærket klæder dig nemlig på til alt det sjove, triste, seriøse, vilde, afslappende og meget mere, så du altid kan finde noget tøj og tilbehør, der passer til begivenheden. Både omgivelser og humør er med til at vælge dagens look. Og når der står amerikansk mode på programmet, så gør man altid lidt ekstra ud af tingene.

Hos Esprit har man for længst gjort det helt rigtige – nemlig at udvide de forskellige kollektioner på kryds og tværs. Det betyder et meget varieret udvalg af modetøj, fodtøj og accessories, hvor alle kan være med. Her bliver små babyer klædt på, og det samme gør små og store børn. Teenagers skal heller ikke snydes. Når man så er blevet voksen, så venter der et unikt univers af fashionitems til alle fra de 18 år og op til midten af de 40. Ved hjælp af flere forskellige stilarter formår Esprit at tilfredsstille alle, hvad enten den står på formelle outfits i kjole til damerne eller jakkesæt til herrerne. Det samme gælder indenfor de casual og urbane stilarter, hvor det bugner med masser af fede storby-looks samt sportstøj og dynamiske stilarter til både store og små. Dermed kommer mærket hele vejen rundt, så du altid er perfekt klædt på til årstiden og anledningen.