Katalog

Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
1 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

DeFacto – tøj for enhver smag

DeFacto er moderigtigt tøj til hele familien. Uanset om du er mest til streetwear, et stramt businesslook eller holder af smart strik i spændende farvekombinationer, så kan du helt sikker også finde tøj, som falder i din smag. Det alsidige tøjmærke kan i dag købes i mere end 90 lande verden over – og naturligvis også hos Zalando.

Det tyrkiske brand DeFacto blev lanceret første gang i 2005 og har siden taget verden med storm. Det skyldes ikke mindst, at tøjmærket i den grad tiltaler mennesker i alle aldre. Det er for alle størrelser og kropstyper og til alle prisklasser.

Klæd hele familien på med tøj fra DeFacto

Hos Zalando finder du et stort udvalg af tøj fra DeFacto til kvinder, der holder af feminine linjer, smukke farver og trendy styles. Hvad enten du er til casual og afslappet, når du har fri, til stramme pencil skirts, når du er på job, eller foretrækker en skjortebluse med et par bløde leggings, når du smækker fødderne op i weekenden, så kan du helt sikkert finde en stil, der passer til netop dig.

DeFacto er også stilfuldt hverdagstøj og elegant businesswear til mænd. Det er tøj til dig, der gerne vil være smart klædt på, men samtidig vil kunne føle dig afslappet. Du finder både klassikerne, som den strikkede pullover, men også de sidste nye hotte outfits inden for træningsbukser og sportstøj.

Men DeFacto er ikke kun moderigtigt og prisbevidst tøj til voksne. Du finder nemlig også et stort udvalg af børnetøj. Afslappet tumletøj til de helt små eller fed streetwear til den stilbevidste teenager. Du finder for eksempel et stort udvalg af T-shirts og striktrøjer, som nemt kan kombineres med nederdele eller joggingbukser.

Mix og match som det passer dig

Det bedste ved DeFacto er, at det er et brand, som i den grad har fingeren på hverdagsmoden. Derfor er tøjet designet netop med det formål, at du skal kunne mikse og matche på kryds og tværs. Efter årstiden. Efter dine yndlingsfarver. Præcist som det passer dig, dit humør og din stil.

Miks den fikse nederdel med en stor striksweater, som passer perfekt til det skandinaviske vejr, eller pift dit outfit op med det velassorterede udvalg af lækre accessories. For eksempel et varmt sjal i din yndlingsfarve eller en varm hat i strik eller måske en ny rygsæk?

Hos Zalando hjælper vi dig med at klæde dig på med DeFacto. Skab dit helt eget stilfulde og afslappede look, og vælg mellem et stort udvalg af designermode med alt fra bluser og kjoler til træningsbukser og sko og meget andet.