Produkter til herrer

Populære filtre
  • Sko
  • Sport
  • Designermode
  • Pleje
  • Gaver
641 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et råt look følger med Carhartt WIP til herrer. Her finder du tøj og andet udstyr, der passer perfekt til den kræsne mand, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller stil. Det udstråler en urban tilgang til verden, der passer til både arbejdsplads og fritid.

Gaden kalder på dig

Der er god grund til at kigge ekstra på tingene fra Carhartt WIP til herrer, for du opdriver ikke et brand med tøj og accessories i bedre og mere lækker kvalitet andre steder. Oprindeligt sat i verden som et firma der laver arbejdstøj, ved man, at der er behov for slidstærkt tøj, der ikke går i stykker efter en måned. Det er især vigtigt, når det drejer sig om streetwear, hvor skating, parkour eller andre fysiske aktiviteter sætter store krav til beklædningen. Et par cargopants eller shorts passer perfekt til skateren, mens kollektionerne af T's, shirts og skjorter både går til drengen på gaden, knægten i tømmerlære eller manden på kontoret.

Råt look med Carhartt WIP

Brandet er skabt til mænd, og det kan man sagtens se, når man kigger på den stil, som er lagt for dagen. Farverne er ofte mørke eller afdæmpede, og der er ikke gjort plads til en masse tingel-tangel. Her er fokus på funktionalitet, kvalitet og en meget direkte tilgang til mode med simple snit og klassiske pasformer. Mærket har også deres ikoniske samling af huer og caps, som holder et tidløst design. De leverer også tasker, bælter og andre sager, der er brugbare i hverdagen eller på ferien, og som til stadighed signalerer den urbane livsstil. Hos Carhartt WIP til herrer er du sikker på at finde noget, der passer til dig, og ligeså sikker på, at du får tøj i god stil og virkelig høj kvalitet.

Inspiration