Beauty

Populære filtre
215 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Revlon – kvalitets makeup

Revlon er et af de mærker, som stammer helt tilbage fra den store depression i 1931. Firmaet blev grundlagt af Charles Revson, samt hans brødre Joseph og Joel Roberts, og ikke mindst kemikeren Charles Lachmann. Navnet Revlon kom til i en kombination af Revson og Lachmann. I starten fokuserede firmaet på neglelak, men få år efter udvidede de også til læbestift. Revlons historie er stor og beundringsværdig, de blev blandt andet dekoreret i 1944 for at lave makeup til den amerikanske hær. Firmaet er dog ikke kun kendt i relation til kosmetik, i løbet af årene har mærket løbende købt andre firmaer, og deres navn kan derfor ses mange forskellige steder. Revlon har også været kendt som det firma, der har stået bag f.eks. Max Factor. De er altså et af de førende mærker inden for budgetvenlig og god makeup.

Revlon læbestift

Hvis du skal skynde dig ud af døren, og er i desperat brug for noget, der kan binde dit outfit sammen, så er der som regel kun ét svar. Du gennemsøger din taske efter en af de mange læbestifter, der ligger i den. Læbestift, neutral eller pangfarvet, kan få det til at ligne, at du har lagt tid og eftertænksomhed i dit outfit, selvom du måske bare lige er rullet ud af sengen. En god læbestift er dog ikke alene bare en pæn farve, nej en god læbestift er også noget som tilføjer næring til dine læber og netop dette, gør Revlons læbestifter. Dine læber er en af de mest sensitive og eksponerede dele af din krop, derfor skal du også tage dig godt af dem.

Revlons mange forskellige produkter

Udover deres læbestifter, laver de også øjenskygge, som er til at falde i svime over. Dine øjne er en af de mest prominente dele af dit ansigt, og det kan derfor godt betale sig at bruge tid på at fremhæve dem. Du vil nemlig hele tiden have øjenkontakt med andre og fokus vil derfor ofte ligge på dine øjne. Revlon øjenskygge er også en god løsning, hvis du ønsker at give dit look lidt farve, men ikke er til læbestift. Med øjenskygge er du nemlig sikker på, at du ikke behøver at gå og bekymre dig, om hvorvidt det er gået af dine læber, imens du har spist eller drukket, og du behøver derfor heller ikke påføre det igen og igen. Øjenskygge er altså en måde at føre farve til din makeup, uden den store forpligtigelse der kommer med brugen af læbestift.