Beauty

Populære filtre
56 varer

Origins Beauty er kræs til din hud

Origins Beauty er produkter til skincare og hudpleje, som har sin oprindelse i 1980’erne. Her ønskede et hold forskere og kemikere, som arbejdede med skønhedsprodukter, at skabe en serie effektive hudplejeprodukter, der udnyttede planters terapeutiske egenskaber. Det lykkedes og hudplejebrandet Origins blev født. Origins Beauty, som du finder her hos Zalando, består af en række produkter som fugtigheds- og ansigtscremer, ansigtsmasker, læbepomader, øjenmakeupfjerner og andet, som du kan have brug for i dine daglige hudplejerutiner. Alle produkterne har det tilfælles, at de er baseret på økologiske og naturlige produkter og æteriske olier, som du med god samvittighed kan smøre på huden.

Hudplejeprodukter til både sensitiv og normal hud

Terapeutiske planter er planter med en positiv og helende effekt på din hud. Det kan for eksempel være ingefær, kul eller hvid te. Kombineres disse med den sidste nye teknologi inden for hudplejeprodukter, får du lækre cremer og masker, som både er effektive og sikre at bruge hver dag. For eksempel benytter Origins' serie Clear Improvement sig af forkullet bambus, bamboo charcoal, som en af de aktive ingredienser i sin ansigtsmaske og ansigtscreme. Det aktive kul åbner porerne og trækker sammen med de øvrige ingredienser urenheder ud af huden og give dig et smukt og rent udseende. Origins Beauty benytter sig ikke af unødvendige eller utestede tilsætningsstoffer, og har du sensitiv hud, kan du med fordel benytte dig af de mange hudplejeprodukter fra Origins. Hos Zalando har vi samlet en stort og varieret udvalg, og du finder helt sikkert også et skincare-produkt, som passer til dig og din hudtype.

Find de mest bæredygtige beautyprodukter hos Zalando

Origins Beauty anvender målrettet plantekraft og økologiske ingredienser i sine hudpleje- og beauty-produkter. Deres mission har altid været at skabe produkter, som er styrket af naturen, og som samtidig er bekræftet styrkendeaf videnskaben. Det ligger derfor lige for, at beauty-brandet tilstræber at benytte økologisk certificerede produkter, som ikke er testet på dyr og ikke indeholder skadelige stoffer. Samtidig benytter man så vidt muligt miljøvenlige processer som vindenergi i fremstillingen af blandt andet emballage. Bæredygtige tiltag som disse har vi hos Zalando valgt at fremhæve med en grøn bæredygtighedslabel, fordi det skal være nemt for dig som kunde at handle med god samvittighed. For eksempel er Origins Ginger Scrub fremstillet af mere end 95% ingredienser fra mineraler, planter eller mikroorganismer. Brug vores filterfunktion for at søge de bæredygtige hudplejeprodukter frem.