accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra adidas

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
7309 varer

En forskel i sportens og fritidens verden

Det er mærket, der formår at tryllebinde kunderne hver gang. Tyske adidas kan man regne med i alle sæsonerne, hvad enten der skal dyrkes sport ude eller inde. Kollektionerne har op gennem årene gjort det endnu sjovere at være aktiv, for sport dyrkes nu engang bedst, når outfittet sidder godt. Det gør det med sikkerhed, når der står adidas på produkterne, hvad enten det er sko, tøj eller udstyr. Designpaletten er uimodståelig og komplet hele vejen rundt, og dermed klædes hele familien på til masser af sjove timer på sportsbanen. Her er alle de mest populære sportsgrene dækket ind, hvad enten det er fodbold, basketball, tennis, håndbold, løb, fitnesstræning eller andre aktiviteter.

Med adidas i garderoben bliver sport en leg

Når kroppen er aktiv, sker der ting og sager. Pulsen stiger, og sveden pibler frem, så kalorierne brænder afsted og velværen forøges. Men for at få den sidste finish med skal ens beklædning også være egnet til sportsbrug. Med adidas får du tekniske og funktionelle produkter, der naturligvis er fremstillet i materialer til formålet. Det kan være alt fra tætsiddende toppe og tights, der følger kroppens bevægelser, til baggy træningsbukser, shorts eller hoodies med masser af plads til fri bevægelighed. Det er også fodtøj til alle typer af sport samt tilbehør i alt fra caps og svedbånd til svømmebriller, bolde, solbriller og meget andet. Ikke et sportsøje er tørt med adidas ved din side, for mærket er sportslækkerier med alle parametre i orden.

Med et produkt fra adidas får du altid det, du forventer. Kvaliteten og designet snyder aldrig, men holder den samme høje standard i hver eneste kollektion. Ekspertisen fra 1949 fornægter ikke. Så vælg det sikre – både kvalitets- og modemæssigt – med adidas og mærkets perfektion i alle processer. Står der urbant og casual hverdagstøj på programmet, så kan adidas også være med. Med sine dynamiske stilarter, ungdommelige udtryk, fede farver samt velproportionerede snit er mærket også det sikre hit i dagligdagsgarderoben. Det er sports-fashion i en unik forening af mode og funktionalitet. Se endnu mere til dette tyske power sportsmærke her på Zalando!