Katalog

Populære filtre
9.380 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Forny din træning garderobe med noget af det bedste inden for professionelt sportswear. Kvaliteten er i top, og det er de nyeste innovative designløsninger, som adidas introducerer for dig. Giv dig selv en garderobe, der ikke kun lever op til dine behov, men også til din stil. Få det meste ud af din træning med alle sæsonens must-haves inden for træningstøj.

adidas - Professionelt tøj og sko til din træning

Få det meste ud af din træning med denne kollektion, der er inspireret af de nyeste trends og designet ud fra den nyeste forskning inden for sportsverdenen. Med sin høje kvalitet er det en kollektion, der er designet til et professionelt niveau. Der er høje krav om fleksibilitet, slidstyrke og komfort, så tøjet ikke bliver en hindring for dig. adidas er et kendt brand med stor erfaring inden for sportswear, og derfor også et af de foretrukne mærker fra de professionelle. Forny din garderobe med et par nye sneakers, tights eller T-shirts med print, så du kan få det meste ud af din træning - og se fantastisk ud imens.

Udnyt ekspertisen og den formidable stil

Med dette brand er du sikret dig noget af det bedste træningstøj og udstyr. Kvalitet og professionalisme er ikke kun kollektionens fokus, men hele brandets. Med et varieret sortiment til kvinder og mænd i alle aldre er det et solidt brand, der dækker de flestes behov. Giv dig selv den bedste oplevelse når du træner ved at vælge noget udstyr, der ikke kun passer til dine behov, men til din stil. Adidas klæder dig også på til hverdagen. Udforsk det omfattende sortiment, der tager dig igennem et væld af styles, der alle er unikke og helt uimodståelige.

Inspiration

En forskel i sportens og fritidens verden

Det er mærket, der formår at tryllebinde kunderne hver gang. Tyske adidas kan man regne med i alle sæsonerne, hvad enten der skal dyrkes sport ude eller inde. Kollektionerne har op gennem årene gjort det endnu sjovere at være aktiv, for sport dyrkes nu engang bedst, når outfittet sidder godt. Det gør det med sikkerhed, når der står adidas på produkterne, hvad enten det er sko, tøj eller udstyr. Designpaletten er uimodståelig og komplet hele vejen rundt, og dermed klædes hele familien på til masser af sjove timer på sportsbanen. Her er alle de mest populære sportsgrene dækket ind, hvad enten det er fodbold, basketball, tennis, håndbold, løb, fitnesstræning eller andre aktiviteter.

Med adidas i garderoben bliver sport en leg

Når kroppen er aktiv, sker der ting og sager. Pulsen stiger, og sveden pibler frem, så kalorierne brænder afsted og velværen forøges. Men for at få den sidste finish med skal ens beklædning også være egnet til sportsbrug. Med adidas får du tekniske og funktionelle produkter, der naturligvis er fremstillet i materialer til formålet. Det kan være alt fra tætsiddende toppe og tights, der følger kroppens bevægelser, til baggy træningsbukser, shorts eller hoodies med masser af plads til fri bevægelighed. Det er også fodtøj til alle typer af sport samt tilbehør i alt fra caps og svedbånd til svømmebriller, bolde, solbriller og meget andet. Ikke et sportsøje er tørt med adidas ved din side, for mærket er sportslækkerier med alle parametre i orden.

Med et produkt fra adidas får du altid det, du forventer. Kvaliteten og designet snyder aldrig, men holder den samme høje standard i hver eneste kollektion. Ekspertisen fra 1949 fornægter ikke. Så vælg det sikre – både kvalitets- og modemæssigt – med adidas og mærkets perfektion i alle processer. Står der urbant og casual hverdagstøj på programmet, så kan adidas også være med. Med sine dynamiske stilarter, ungdommelige udtryk, fede farver samt velproportionerede snit er mærket også det sikre hit i dagligdagsgarderoben. Det er sports-fashion i en unik forening af mode og funktionalitet. Se endnu mere til dette tyske power sportsmærke her på Zalando!