Filter1

251 varer

Kan denim udvikles mere end det, man kender fra dette klassiske materiale? Ja, hvis man spørger 7 for all mankind, der beviseligt har hævet moderne denimmode op på et nyt niveau. Nu er det nemlig også hot at gå i jeans blandt celebrities og forretningsfolk, for dette amerikanermærke anvender udelukkende premium-materialer.

7 for all mankind – forkærlighed for denim

Du får præcist det, som denim er: slidstærke materialer og dermed lang holdbarhed. 7 for all mankind udvælger deres materialer med største omhu, inden det rigtigt sjove går i gang. Så er det nemlig tid til at sætte individuelle aftryk på bukserne, så hvert et par får et tvist af mærkets signatur. Det sker i form af særprægede farver, mønstre og prints, som giver hvert et par jeans karakter. Alle modeller pryder naturligvis udvalget, hvad enten man søger efter slimfit, straight-leg, relaxed-fit eller andre former og faconer.

Rå westcoast-stil med jeans som omdrejningspunkt

Der står denim på det hele, når man tænker 7 for all mankind. Men lækkerierne slutter ikke her. Mærket disker nemlig også op med masser af andre beklædningsdele, som lægger helt i tråd med netop jeans-segmentet. Det er alt fra cowboyjakker og striktrøjer til T-shirts, sweatshirts og lignende items, der netop kan matches perfekt sammen med denimprodukter. Det er casual og urbane stilarter med en snert af noget sofistikeret og forførende, der klæder attituden umådelig godt. Folk i Los Angeles og Californien har fået øjnene op for mærkets kvaliteter, og nu er det din tur til at blive en del af stilen med din egen sammensætning af mærkets items.

Dette er måske noget for dig