Ternede natbukser til herrer

Populære filtre
90 varer

Find lækre ternede natbukser til herrer hos Zalando

Når dagen går på hæld, og hyggen sætter ind, er det perfekt med et par ternede natbukser til herrer. Det er trygt, lunt og behageligt. Og så gør det jo ikke noget, hvis det samtidig er lidt elegant.

Det kan du få med natbukser med tern. Det løfter dit look og gør det stilfuldt og indbydende at se på, og du kan ligefrem mærke, hvordan du ranker ryggen på grundlag af ternenes klassiske look.

Hos Zalando finder du et væld af smarte bukser til aften- og sengetid, og du finder modeller fra blandt andre brands som Hanro, Calvin Klein og Schiesser.

Pyjamasbukser med tern for den bedste fornemmelse

Natbukser er et forrygende stykke tøj. Du finder dem typisk i 100% bomuld og med lommer. Elastik i linningen gør dem rummelige og komfortable, og ofte er der detaljer som knapper eller snøre, der sætter den berømte prik over det lige så berømte i.

Pyjamasbukser med tern hos Zalando kan også fås i en blanding af bomuld og viskose. Abercrombie & Fitch laver for eksempel en serie med store røde tern, der gør, du hver aften kan gå til ro med et smil på læben over den livlige udstråling.

Om du foretrækker natbukser, der sidder helt tæt og næsten bliver slimfit, eller om du holder af de løse med store, flagrende ben, er en smagssag. Men vælger du pyjamasbukser med tern, får du stilfulde natbukser uanset buksebenenes udformning.

Sov de bæredygtiges søde nattesøvn

Flere brands arbejder med en bæredygtig produktion af deres tøj, og det kan du såmænd komme sovende til med et par ternede natbukser til herrer fra Marc O’ Polo. De er produceret af mere end 70% økologiske materialer, og det gør dem skånsomme i anvendelsen af pesticider og genmodificerede frø, ligesom det sparer på vandforbruget i forhold til mere traditionel produktion.

Mærket Cyberjammies har skabt et par natbukser til dig i materialet lyocel. Det er fiber skabt af træmasse, og det er skånsomt for miljøet. Iøvrigt kan 99,5% af de kemikalier, der bliver anvendt i produktionen af lyocel, genanvendes igen og igen.

Når man som brand forpligter sig på at anvende økologiske materialer i produktioner, påtager man sig samtidig et ansvar for hele forsyningskæden fra materialet skabes over fabrikken, der producerer tøjet, og helt frem til den endelige bruger af tøjet. Det betyder blandt andet, at der er fokus på at reducere forbruget af vand i produktionen. Så du kan med god samvittighed kravle i et par ternede natbukser til herrer, som du finder dem her hos Zalando.