Ternede jakker til herrer

Populære filtre
339 varer
why__axis
why__axis
why__axis·

Nyd et stilfuldt mønster i ternede jakker til herrer

Tern, tern og lidt flere tern. Det klassiske mønster er overalt, når du dykker ned i det store og skarpe udvalg af ternede jakker til herrer. De mange frakker, veste og lette jakker byder nemlig på et væld af forskellige tern, der strækker sig fra små og diskrete til store og iøjnefaldende firkanter. Du vil med andre ord ikke blive skuffet, hvad end du foretrækker en underspillet eller opsigtsvækkende udgave af det velkendte mønster.

Den ternede variation præger alt lige fra de elegante jakkesæt til de bløde skovmandskjorter, hvilket betyder, at du kan nyde de mange tern i både by og natur. Der findes dermed ikke det miljø eller den anledning, som ikke passende kan gå hånd i hånd med de stilige og ternede styles.

Ternede jakker til mænd med sans for det klassiske look

Der er lagt op til et klassisk look, hver gang du hopper i en af de ternede jakker til mænd. Mønsterets enkle karakter går nemlig godt i spænd med både de professionelle og afslappede outfits, eller rettere sagt passer de elegante tern ind på kontoret i hverdagen såvel som i skoven på en fridag.

Det er dog ikke kun mønstrets form og udtryk, som gør det velegnet til utallige og vidt forskellige lejligheder. I høj grad er det takket være variationen af sortimentets mange styles. Du kan for eksempel nemt finde en matchende vest og jakke, hvis ternede print også pryder et par elegante habitbukser. De tre dele i ens stof vil til fælles skabe et jakkesæt, som med garanti vil imponere til brylluppet og forretningsmødet, eller hvor end du nu begiver dig hen.

Tern til de afslappede dage

Blandt de utallige tern vil du støde på de elegante habitdele samt et hav af andre designs, der er ideelle til en mere sport- eller streetorienteret stil. Det er især gældende for de mange jakker og frakker, hvis snit og løstsiddende fit er inspireret af den populære skovmandskjorte.

Netop disse styles er oplagte at gå efter, når du har lyst til at tilbringe dagen i et par cool cargopants eller blot nogle velsiddende og behagelige jeans. Deres bløde tråde i for eksempel bomuld, fleece eller fløjl bidrager til en komfort, der ikke aftager, uanset hvor lang tid du er på farten. Det er jakker, du snildt kan tage på til lange eventyr henover årets lune og kølige sæsoner.