Tøj til kvinder

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
2.619 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

VILA tøj

Et mærke, hvor du kan få det hele! Kollektionerne med VILA tøj er stedet, hvor modehjerter slår et ekstra slag, for tidens stilarter er tilgængelige i altomfattende varianter. Den bløde opdeling af genrer gør det muligt at kombinere sig til alle typer af looks, uden at den røde tråd forsvinder. Det er dansk modestil med internationalt udsyn.

Optimal selvforkælelse

Hos dette danske tøjmærke går man altid kreativt til værks, når der skal designes nye kollektioner. Man skaber udtrykkene med base i feminine styles, der pryder kroppen med skarpe snit og elegante former. Derudover har man en forkærlighed for prints, udskæringer og sarte detaljer, som for alvor indrammer dit outfit med udstråling. Alt det bedste er her samlet i ét mærke, for dametøj fra VILA gør dig klar til alle årets dage med de anledninger, der måtte følge med. Her bliver du klædt på til private og offentlige arrangementer i festlige lag med kjoler, fine bluser og stofbukser. Men du bliver også klædt på til hverdagsbegivenheder i jeans og strik. Mærket er tilmed en del af Bestseller og dermed er linjen lagt til uanede muligheder.

En feminin stil, man ikke kommer uden om

Mærkets designere har en eminent evne til at skabe de mest sensuelle kreationer. Ærmer med ekstra volumen, rullekravebluser, en asymmetrisk nederdel, bløde cardigans, blondeudskæringer, blomstrede bluser, plissé-nederdele og meget andet i samme stil fremhæver dig som kvinde. Kvalitetsmaterialer suppleret op med sæsonens populære farver og mønstre gør ligeledes udvalget med VILA tøj attraktivt. Signaturen er kommerciel og unik på samme tid, så man både følger moden, men samtidig også kan kombinere sig til et personligt udtryk.

Inspiration

Noget for enhver smag

Lidt af det søde, lidt af det simple og lidt af det sensuelle! Danske VILA er mærket som forskønner og skaber tilfredshed fra yderst til inderst samt fra top til tå. Her er ingen slinger i valsen, men designsikkerhed ned til mindste detalje, hvad enten det er prints, syninger, snit, materialer eller trends. Kollektionerne med VILA-tøj rummer det hele: fra klæder til partypigen og formelle anledninger til afslappede hverdags-moods med masser af casualness og urbane attituder. Din personlige stil udtrykkes gennem dit modevalg, hvor dette sortiment får dig frem til alle begivenheder med selvtilliden i top. Skrædderkundskaberne er udført på en bund af minimalistiske overflader, der sommetider får lov at blive som de er – i tidløse farver og markante flader. Og andre gange tilføres en anden side af signaturen – nemlig masser af prints og farver!

Tøj fra VILA – konstant bevægelse

Danske tøjmærker har blik for mode som ingen andre. Det gælder også for VILA, der har opnået en attraktiv status på globalt plan. Man har nemlig designfilosofien skruet sammen på en organisk måde, og tingene er i konstant bevægelse. Det afspejler også dit liv, hvor karriere, familie og venner spiller en afgørende rolle. Sortimentet med VILA-tøj får dig nemlig ud af døren på en ny måde hver dag, hvad enten det er i hullede jeans og vamset striktrøje, en flagrende sommerkjole med floraprints, blazere i business-stil, rå læderjakker eller alle de andre items, man ikke kan leve foruden. Her bliver alle tilfredse, for mangfoldigheden og individuelle looks fungerer perfekt i samspil.