Sport

Sportstøj til damer

Til favoritsporten eller til en cool athleisure style – sportstøj til damer kan det hele. Få komfort og perfekte fits til træningen og bring komforten videre og skab afslappede og sporty looks til hverdagen.
Mærke
adidas (alle)adidas by Stella McCartneyadidas Golfadidas Originalsadidas PerformanceAlpinestarsAnna FieldArenaASICSB ACTIVE by BeachlifeBanana MoonBartsBeach PantiesBenchBergansBerghausBillabongBjörn BorgBlack DiamondBogner Fire + IceBrunotticamanoCasallChampionCMPColmarColumbiaCraftCraghoppersCurare YogawearDakineDare 2BDC ShoesDehaDesigualDiadoraDidriksonsDimensione DanzaDKNYDynafitEA7 Emporio ArmaniEiderEivyElle SportEllesseErimaEsprit SportsEven&Odd (alle)Even&OddEven&Odd activeEven&Odd CurvyFalkeFilaFilippa KFree PeopleG.I.G.A. DXGAPGiroGore WearGuessHaglöfsHeadHelly HansenHey HoneyHummelHunkemöllerIcebreakerIcepeakIONIvy ParkJ.LINDEBERGJack WolfskinJoJo Maman BébéJordanKappaKariTraaKCA-LABKempaKilltecKjusLa SportivaLacoste SportLimited SportsLNDRLorna JaneLottoLuhtaMaidenformMammutMandukaMarmotMeruMilletmint&berryMizunoMons RoyaleMOROTAINapapijriNew BalanceNewlineNike (alle)Nike GolfNike PerformanceNike SportswearO'NeillOakleyODLOOnly PlayOnzieOYSHOPatagoniaPeak PerformancePearl IzumiPlayful Motion CurvePOCPolo Ralph Lauren GolfPrAnaPuma (alle)PumaPuma GolfPYUARaiskiReebok (alle)ReebokReebok ClassicRegattaRip CurlRoxyRukkaRöhnischs.Oliver RED LABELSalewaSalomonSchöffelSeafollysergio tacchiniShimanoShock AbsorberSimply BeSkinsSkinySmartwoolSpaldingSpeedoSpyderStancesuper.naturalSuperdryThe North FaceTommy HilfigerToni SailerTopshoptriaction by TriumphTriple2TWINTIPUnder ArmourVarleyVaudeVenice BeachX BionicX SocksYOGA CURVESYogasearcherYUJZienerZimtsternZoggs2XU8848 Altitude
Pris
49
49
6235
6235
krkr
Livhøjde

6.967 varer

Sorter efter:
Side 1 af 83

Træning er efterhånden en integreret del af danskernes hverdag. For mange kvinder og mænd er det en nødvendighed at være aktiv i løbet af ugen. Mange gør det for at holde formen eller optimere energien i hverdagen. Andre kobler af, når de træner. Uanset hvad du bruger din træning til finder du her et varierende udvalg af sportstøj til damer.

Sportstøj til damer – når funktion og design går hånd i hånd

Der er mange årsager til at holde sig aktiv i hverdagen. Aktivitet kan være mange ting; svømning, løb, holdtræning. Derfor finder du alt til de fleste sportsgrene i dette skønne udvalg, hvor de største sportsproducenter giver deres bud på lækkert træningstøj. Det er nemlig ikke længere nok at sportswear er funktionelt. Det skal i lige så høj grad være smart. Derfor er funktionalitet og design to elementer, som går trofast hånd i hånd inden for sportsverdenen. Du finder masser af klassiske og tidløse design, som passer til de fleste sportsgrene. I sortimentet er der også rig mulighed for at finde skønne lollipop farver og iøjnefaldende mønstre.

Skab dit eget sportslook

Støddæmpende såler og svedabsorberende materialer er blot få af de vigtige egenskaber, som det fede sportstøj indeholder. God kvalitet er altafgørende for en god oplevelse med din træning. Med synergien mellem funktion og design kan du stilfuldt passere forbi dine medløber på grusstierne samtidig med, at du slår dine egne rekorder gang på gang. Match eksempelvis et par opsigtsvækkende løbesko til et neutralt, sort sportssæt. Det skaber et unikt blikfang til dine fede sneakers. Omvendt kan du kombinere et par sorte sneakers til et par farverige, blomstrede løbetights. Skab dit eget personlige sportslook i udvalget af sportstøj til damer.

Dette er måske noget for dig