Frakker i alle afskygninger. Men hvad passer dig bedst? Udvalget med dunfrakker til damer er en mulighed, hvis man er til et sporty look, for her forenes funktionalitet og mode på ypperste vis. Disse bløde dunmaterialer tager vare på din overkrop, når blæst og kulde melder sin ankomst. Så vær på forkant med en frakke proppet med dejligt fyld.

Vinterlooket er sikret med dunfrakker til damer

Dunlooket har fået en renæssance af dimensioner gennem de seneste år. Det er gået fra at være forbundet med hiphoppere og streetsmart coolness til at favne alle segmenter takket være dynamiske og sporty former og udtryk. Når dun tilføjes i et frakkedesign, får det pludselig en ny og spændende dimension, som både er eksklusiv og forfriskende på samme tid. Her blandes urbane stilarter nemlig med klassisk frakkesymmetri, som sørger for stringente linjer med et tvist af fluffiness. Derfor er kollektionerne med dunfrakker til damer også hot og attraktivt, når vinteren nærmer sig.

Så er der dun til damerne!

Et frakkelook er altid med til at give et feminint udtryk i kraft af længde. En ekstra bonus er dunfrakkernes klassiske pølser, der betyder vandrette linjer, som skaber separate rum til dunfyldet. Det er noget, som kan give en slankende effekt rent visuelt- Og ellers er det oplagt at gøre brug af et bælte, som netop bryder det lange, lige look på midten. Farveudvalget er omfattende, og det samme er variationen i detaljebrugen, hvad enten det er pelskrave, prints, bælte, ærmestykker i læder eller andre smagfulde effekter.

Inspiration