Filter1

Noa Noa
Katalog

188 varer

Nutidens mode har mange facetter, og danske Noa Noa er med til at gøre unge kvinder og modne damer tilfredse og fuldendte med deres altid glade og inspirerende designs. Her får du svaret på feminin, skandinavisk mode anno 2016 med alt, hvad det indebærer af raffinerede finesser, personlighed og kvalitet ned i hver enkelt syning.

Elsker du også fine polkaprikker i nutidige størrelser, blødt strik med inkorporerede mønstre af fineste håndværk, velsiddende cardigans, boheme-kjoler, glade og positive farver samt masser af andre velskårede items med den helt rette udstråling? Ja, så er du også en del af den store fanskare, der har taget dette danske mærke hjem i garderoben for livstid.

Noa Noa – kvinder nyder godt af tøjforkælelse

Det er en nordisk stil med power-attitude. Det er også inspiration fra sydens varme glød mikset med en modefrihed, der klæder dig komfortabelt på. Noa Noa er den perfekte blanding af international og lokal mode, der både skaber tillid og overraskelser på samme tid. Dermed er linjen lagt til individuelle outfits med en helt aktuel kant.

Hos Noa Noa er man ikke fastlåst til en bestemt stil, men byder ind med tøj til det hele. Nogle kvinder har brug for formelle looks hver dag, mens andre springer i de casual dele. Med dette danske mærke i garderoben kan du kreere afslappede eller festlige looks, eller mikse de forskellige designs med hinanden, for at opnå det maksimalt personlige udtryk.

En lækker rullekravebluse foldet ned i en nederdel, et par rå jeans og en bodystocking, et par skindbukser sammen med en kort striktrøje, et par mønstrede stofbukser og en sød top, eller hvad med en skøn kjole på en varm sommerdag eller til en festlig anledning. Det hele samt meget mere serveres for dig i den sædvanlige høje kvalitet tilført et magisk tryllestøv af mode-surprises.

Noa Noa har fundet opskriften på dansk mode-succes. Det er mærket, som andre kan lære meget af, når nye kollektioner skal lanceres. Med over 35 års erfaring og en stabil og stigende popularitet er mærket altid et sikkert hit i garderoben. Man får nemlig letgenkendelig mode med et strejf af dansk urbanisme, nordiske twists og international flair.

Dette er måske noget for dig

Start dagen perfekt i Noa Noa

Du ser hende i diverse modemagasiner, på de hippe cafeer, til festivaler, møder, fester – ja, en Noa Noa-kvinde er fyldt med positiv energi og god smag, der også består af velklædte looks til alle lejligheder. Hos dette danske mærke kan man for alvor snakke om feminine stilarter med alt, hvad det indebærer af bløde strikvarer, romantiske looks, boheme-flair, lyse pastelfarver, fine detaljer samt ultrafeminine silhuetter. Hos Noa Noa finder du dog også rå jeans, fede læderprodukter, skindbukser samt alle mulige andre hotte items, der danner kontraster til de bløde og lette designs. Dermed er du ikke fastlåst i en designstil, men kan i stedet sammensætte præcis de udtryk og styles, som skaber kant og modebevidsthed. Her finder du alle de helt obligatoriske basis-designs, der matcher til en travl og udadvendt livsstil.

Noa Noa har svaret på dine modeønsker

Boheme-stilen fortolkes på den smukkeste og mest individuelle vis af Noa Noa. Det er tøj med de helt rette folder, syninger og detaljer, hvad enten det er flotte mønstre, et taljebælte, fine materialesammensætninger eller andre lignende virkemidler. Skjorterne fremhæver de helt rette proportioner på din overkrop, hvor dine skuldre kommer til at fremstå skarpe, halspartiet afsluttes på smukkeste vis, og dine arme udsmykkes med de mest velsyede ærmer. Sådan er Noa Noa hele vejen igennem; fyldt med figurskårede produkter, der har de helt rette konturer, som gør dit look udtryksfuldt og individuelt. Det samme gælder for resten af tøjet, hvad enten det er bløde bukser i velour, fornemme silkebukser, rå læder-leggings eller andre tiltalende looks. Vælger du noget overtøj fra Noa Noa, så er den personlige stil også sikret. Her finder du nemlig designs med asymmetriske detaljer, der bryder med det stilrene, samt broderier, eksklusive knapper eller alle mulige andre individuelle karakteristika.

Synes du, at du trænger til lidt ekstra pynt, så kan du med glæde og tilfredsstillelse gøre brug af nogle af de mange lækre accessories, der giver dig endnu flere muligheder, når der skal styles personlige udtryk. Når du så har shoppet nok af produkter fra Noa Noa, så kan du også lige tage et kig på udvalget til børn. Her fører mærket den samme skønne stil videre med et ungdommeligt twist, så søde piger kan blive klædt på, som mor drømmer om. Noa Noa er et varmt og flatterende mærke med dansk baggrund, hvilket også ses på farver og udtryk i kollektionerne. De fire årstider danner nemlig masser af inspiration for den smukke og alsidige farvepalet, som forvandler dit look til en selvbevidst kvinde med et godt modehjerte.