accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Noa Noa

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Anledning
263 varer

Start dagen perfekt i Noa Noa

Du ser hende i diverse modemagasiner, på de hippe cafeer, til festivaler, møder, fester – ja, en Noa Noa-kvinde er fyldt med positiv energi og god smag, der også består af velklædte looks til alle lejligheder. Hos dette danske mærke kan man for alvor snakke om feminine stilarter med alt, hvad det indebærer af bløde strikvarer, romantiske looks, boheme-flair, lyse pastelfarver, fine detaljer samt ultrafeminine silhuetter. Hos Noa Noa finder du dog også rå jeans, fede læderprodukter, skindbukser samt alle mulige andre hotte items, der danner kontraster til de bløde og lette designs. Dermed er du ikke fastlåst i en designstil, men kan i stedet sammensætte præcis de udtryk og styles, som skaber kant og modebevidsthed. Her finder du alle de helt obligatoriske basis-designs, der matcher til en travl og udadvendt livsstil.

Noa Noa har svaret på dine modeønsker

Boheme-stilen fortolkes på den smukkeste og mest individuelle vis af Noa Noa. Det er tøj med de helt rette folder, syninger og detaljer, hvad enten det er flotte mønstre, et taljebælte, fine materialesammensætninger eller andre lignende virkemidler. Skjorterne fremhæver de helt rette proportioner på din overkrop, hvor dine skuldre kommer til at fremstå skarpe, halspartiet afsluttes på smukkeste vis, og dine arme udsmykkes med de mest velsyede ærmer. Sådan er Noa Noa hele vejen igennem; fyldt med figurskårede produkter, der har de helt rette konturer, som gør dit look udtryksfuldt og individuelt. Det samme gælder for resten af tøjet, hvad enten det er bløde bukser i velour, fornemme silkebukser, rå læder-leggings eller andre tiltalende looks. Vælger du noget overtøj fra Noa Noa, så er den personlige stil også sikret. Her finder du nemlig designs med asymmetriske detaljer, der bryder med det stilrene, samt broderier, eksklusive knapper eller alle mulige andre individuelle karakteristika.

Synes du, at du trænger til lidt ekstra pynt, så kan du med glæde og tilfredsstillelse gøre brug af nogle af de mange lækre accessories, der giver dig endnu flere muligheder, når der skal styles personlige udtryk. Når du så har shoppet nok af produkter fra Noa Noa, så kan du også lige tage et kig på udvalget til børn. Her fører mærket den samme skønne stil videre med et ungdommeligt twist, så søde piger kan blive klædt på, som mor drømmer om. Noa Noa er et varmt og flatterende mærke med dansk baggrund, hvilket også ses på farver og udtryk i kollektionerne. De fire årstider danner nemlig masser af inspiration for den smukke og alsidige farvepalet, som forvandler dit look til en selvbevidst kvinde med et godt modehjerte.