Esprit er for alvor blevet brandvarm igen, siden Opening Ceremony-kollektionen kom på gaden. Kollektionen lever op til de seneste trends, som hylder halvfemser- og firsermode. Og brandet fra Californien bliver ved med at fejre fællesskabet på samme måde, som de altid har gjort. Du kan blandt andet finde joggingbukser, sweaters, T-shirts og bøllehatte med striber og pastelfarver, som er autentiske, afslappede og nemme at have på.

Kreativt Esprit-tøj der passer på miljøet

Udvalget lever op til de traditionelle EDC-værdier, som er kreativitet, socialt ansvar og inspiration fra solrige Californien. Det internationale modebrand har repræsenteret stil og kvalitet siden 1968. Her er denim grønt, selv når det er blåt udenpå. Det er vigtigt for den amerikanske tøjgigant, at alt fra herrejeans og denimdamejakker til ventetøj som fx cowboy overalls er i et økologisk design. Brandet er meget mere end cool denim, og du kan også finde især festlige glimmer-looks i velour og silke i det store udvalg, som domineres af metalliske farver i kobber, rød eller sølv, dominerende kjoler, blomstrede nederdele og bomberjakker.

Vintage og moderne på samme tid

En anden Esprit-kollektion er den innovative ”good collection”, som er en god kollektion, der inspirerer folk til at se godt ud, føle sig godt tilpas og gøre gode ting på samme tid. Kollektionen har bragt deres oldschool-logo tilbage i rampelyset, og udvalget består udelukkende af økologisk bomuld eller genbrugte materialer. Du kan finde denimjakker, blyantsnederdele (pencil skirts) med stropper, lækre oversized sweaters, culottetrusser, farverige regnjakker, masser af strikket tøj, cool bomberjakker og meget mere i udvalget. Du kan ligeledes finde et moderne energisk tvist i form af sjove grafiske prints, hvor de livlige farver sender gode vibes til de unge fashionistas. Der er fx masser af sjove designs med røde kyssemunde, og generelt leger designerne med mange pudsige kreationer med polkaprikker, striber og tern. Så der er noget for enhver smag.

Esprit

Der findes specialmærker med niché-produkter, og så findes der kommercielle mærker med hele paletten repræsenteret. Esprit hører til blandt de sidste, for man er i den grad garant for en bred og velassorteret designfilosofi, så du kan undgå en tøjkrise uanset hvad. Siden 60’erne har man været med til at udbrede en casual, sporty stil, som også kan være mere formel og elegant. Alle begivenheder er nemlig dækket ind, for kollektionerne klæder dig på med deres kamæleonagtige sortiment, der får dig velklædt gennem hverdage, fester og mere seriøse arrangementer. Man lagde ud med afslappet modetøj direkte fra Californien i form af jeans og T-shirts, shorts, strik og bluser. Sidenhen har man udvidet mere flere forskellige undermærker, så koncernen i dag også klæder dig på i lækre kjoler, stilfulde coats, blazere, nederdele og andre modemæssige delikatesser.

Esprit opfylder dine modekrav

Farverige items eller tidløse styles? Intet problem. Esprit har løsningen på alle former for stilarter og smagsvarianter inden for mode. Selvom mærkets grundfilosofi er afslappet og urban, så kan man med ganske få virkemidler altid peppe looket op eller ned. De mange sammensætningsmuligheder gør kollektionerne attraktive. Et par af mærkets jeans ser fx både fede ud sammen med sneakers og en T-shirt, men også sammen med et par stiletter og en elegant bluse. Esprit har evnen til at mikse det rå og skarpe med noget formelt og strømlinet, som giver ethvert outfit kant og kontraster. Det er inspiration på alle planer, for sortimenterne bugner konstant med nye items, hvad enten det er badetøj, vintertøj eller noget til sæsonerne imellem.