END OF SEASON SALE

SPAR OP TIL 70%

Nattøj

Natkjoler

Få en behagelig nats søvn, og udfordr modebilledet til hverdag med elegante natkjoler, der er blevet en tilbagevendende trend. De feminine silhuetter udstråler selvtillid og elegance.
Størrelse
Mærke
Pris
Farve
Længde
Ærmelængde
337 varer
Sorter efter:
Side 1 af 5

Herlig beklædning til natten

Vi kender det alle – en lang arbejdsdag er overstået, man har fået trænet i fitnesscenteret eller løbet en tur, spist aftensmad, set nyheder, og så er det ellers på hovedet i seng, inden en ny dag venter. For at afslutte dagen på perfekt vis skal du bare lige finde en af dine natkjoler frem, og en dejlig nattesøvn venter forude. Det danske klima er blandt andet lig med kulde, og derfor har vi brug for at pakke os godt ind. Det gælder dog ikke kun, når vi begiver os udenfor hjemmet, for det er også nødvendigt at holde varmen indendørs om natten. Derfor er natkjoler skabt til at bidrage med masser af velvære, som du får glæde af, inden du falder i søvn. De sørger også for komfort, når du sover, så du vågner op med et smil på læben. Natkjoler er de mest sexede og feminine items, når det drejer sig om nattøj generelt, og derfor er de også en fast del af garderoben.

Natkjoler – det bedste tøj til sidst på dagen!

Når dagen lakker mod enden, er det tid til at nyde de sidste timer, inden man falder i søvn. Inden øjnene falder i vælger nogle at se tv, andre læser en bog, og nogle tjekker dagens nyheder på nettet. Uanset hvad, så lægger kollektionerne af natkjoler op til en dejlig nats søvn. Mange kvinder ser frem til at kunne smyge sig ned i natkjolen, allerede inden man skal i seng, for det er hyggeligt og komfortabelt at tulre rundt i nattøj et par timer inden sengetid. Det betyder nemlig også, at du kan putte dig under tæppet på sofaen og slappe af uden at fryse kroppen. Vælger du en af de sexede natkjoler gør du både dig selv og din partner glad. Lad op med et bad og så træk i en feminin model, og så er du klar til at holde forholdet ved lige. Nogle designs er i silke med masser af blonder, mens andre er i bomuld og minder om en lang T-shirt. Sørg for at have flere modeller liggende – og du kan se alle mulighederne her på Zalando.

Nyd natten og morgenen i en af de smukke og trendy natkjoler, der er designet med de nyeste trends for øje. Denne kollektion byder på smukke og afslappede modeller, der egner sig perfekt til lange aftener og morgener. Om du går efter et bestemt look, eller bare vil have noget dejligt og komfortabelt at sove i, så finder du begge dele her.

Natkjoler – komfort til hele natten

Når man kravler under dynen, så er det dejligt at have noget blødt og rummeligt at sove i. Kollektionen her byder på løse og bløde modeller, der er designet med netop dette for øje. Løse modeller, der henter inspiration fra den klassiske T-shirt, egner sig perfekt til dig, der vil have noget blødt. De findes i udgaver med både lange og korte ærmer, så uanset årstiden, kan du finde en dejlig model. De er lavet i blødt og fleksibelt stof - oftest bomuld - der giver din krop mulighed for at ånde. Fordi de er så løse, er det mere ugeneret for dig når du vender og drejer dig i løbet af natten. Denne kombination er med til at give en komfort, der er uundværlig når du skal have en god nats søvn.

Forførende og komfortable

Ønsker du at din natkjole skal være mere end bare praktisk, men gerne må have noget forførende over sig, finder du den også i kollektionen. Med tynde og gennemsigtige stoffer og blonder, finder du feminine og romantiske natkjoler. Mange af modellerne er lavet af materialer, som satin, der gør dem behagelige på de varme aftener, da de ikke holder på varmen i samme grad som bomuld. De findes i både korte og lange udgaver, der alle er inspireret af de nyeste trends. De findes i forskellige nuancer, der gør at du kan finde den klassiske sorte eller en sart farve, alt efter hvad du foretrækker. Det er et smukt og gennemført look til når du skal sove.

Inspiration