Filter

Jakker & blazere til dame

7,827 varer

En kvindes overtøj er det yderste lag, der for alvor er lig med fremtoning og udtryk af personlig smag. Derfor inkorporerer de fleste tøjmærker også damejakker i deres kollektioner, hvilket giver dig uanede muligheder – uanset temperatur og anledning. Alt er skåret i de skarpeste silhuetter, så du kan glæde dig til at komme ud med en ny yndlingsjakke over skuldrene.

Damejakker er din individuelle stil til fri skue for andre

Udnyt muligheden for at vise din yndlingsstil frem i denne sæson. Uanset om du har fundet en fast stil eller skifter mellem sæsonerne efter humør, inspiration og alder, så byder kollektionerne med damejakker på noget for enhver smag. Det er fx formelle looks i lange baner i form af blazere i en bred palet af farver, som sørger for et klassisk business-look med tilpas stramhed over konturerne. Eller hvad med en kimono eller en strikjakke, der ligeledes står skarpt med stringente linjer, markante skulderpartier og masser af leder-attitude.

Overtøj, der får dig gennem hverdage, sport og fester

Stilarter på stribe er linet op i udvalget med damejakker. Det er alt fra boheme, urbane looks, sporty attituder, diva-styles, retro, punk, biker, minimalisme samt flere andre stilarter. Så træk i et par læderbukser og en vamset plyspels, en læderjakke og et par boyfriend-jeans, en kappe og et par chinos, en dunjakke sammen med et par fede træningsbukser – eller hvad der nu lige passer til årstiden og humøret. Her er damejakker i alle prisklasser, stilretninger og materialetyper, så både vejr og begivenheder kan indtages i det hele rette overtøj.

Gå ikke glip af

Damejakker

Kulde, regn, sne, blæst eller solskin? Uanset hvad, så er der brug for noget overtøj af den ene eller anden slags. I Danmark er vi endda så heldige, at vejret skifter, så vi rigtig kan få lov at shoppe nye jakker til kvinder til hver en årstid. Det er der så sandelig også mulighed for i dette omfattende udvalg, der giver dig overtøj, så du aldrig mere står i en situation uden at kunne trække en jakke over skuldrene. En jakkes formål er netop at yde beskyttelse til overkroppen, men når det så er sagt, så er designet en ligeså stor del af udvælgelsen. Jakker er især til udendørsbrug, da de oftest har lange ærmer samtidig med, at de kan lukkes foran. Modsat frakker, så er jakker også kendetegnet ved varierende længde, der typisk går fra livet og til midt på lårene, så der er masser af muligheder for at finde et personligt design i udvalget af jakker til damer. Der bydes på jakker til hver af de fire årstider, men ikke nok med det, for du finder også en masse overgangsjakker samt andre designs som veste og blazere, der er super alsidige og lækre alternativer til det obligatoriske overtøj.

Jakker til damer – moden følger dig året rundt!

Lige så mange mærker, der findes, ligeså mange designs kan du godt regne med. Selvom meget overtøj er universelt i selve grundudtrykket, så markerer hver enkelt designer sig med deres egen signatur, hvilket igen giver dig mulighed for at skabe et individuelt look. Alle jakker til kvinder er designet for at yde beskyttelse på den ene eller den anden måde. De forskellige sæsonprægede modeller skiller sig så ud i form af materialevalget, der spænder fra uld til vinterbrug, fleece til de blæsende dage, veste og denimjakker til forårsbrug samt meget andet. Udvalget af jakker til damer sikrer dig, at du altid går fuldt beskyttet og moderigtig klædt på i alle sæsonerne. Derudover er det naturligvis helt op til dig at matche og sammensætte dine looks, hvor du kan bruge dine unikke jakkedesigns som det bærende element på outfittet. Så lad op til den kommende årstid ved at bestille her på Zalando.dk!